• Re: od tygdnia naganiacie na spadki a tutaj jak bylo 30 tak jest dalej Autor: pablo7 [31.61.129.*]
    Dnia 2015-04-20 o godz. 15:03 ~lilka napisał(a):
    > "długoterminowo mamy trend spadkowy, nie ukrywajmy"....
    > Mój optyk chyba też mnie robi w h...., mimo że nie noszę okularów, bo ja tu już na poziomie ok. 25 gr zobaczyłam przełamanie wieloletniego trendu spadkowego.
    >
    > Dla obecnej ekipy forumowej "długi termin" to okres od 15 gr. Dla niektórych nawet od 11 gr, ale chyba ich jest tu niewielu.
    > Dawna ekipa typu kowal2200 & friends , co brali Biomaxa po 5 zł kilka lat temu, już się chyba wykruszyła, więc ten Twój "długoterminowy trend spadkowy" liczony od 2011 r. nie bardzo ma już rację bytu.
    > Świat się zmienia nie do ocalenia.
    >
    > Twoje ostatnie zdanie określa, o co tu idzie i będzie szła gra w tym roku. Tu się akurat zgadzam w 100%.

wiec powrot sie nalezy bo z tego poziomu poszlo wybicie 24-25
  • Re: od tygdnia naganiacie na spadki a tutaj jak bylo 30 tak jest dalej Autor: ~lilka [46.113.0.*]
    Pablo, z czego Ci mama te berety w dzieciństwie dziergała że Ty dziś tak ciężko myślisz?
    Nawet jeśli spadnie to myślisz, że ile tam nakupisz? 700 akcji? W sumie dla ciebie to pakiecik w sam raz, więc nie dziwię się, że siedzisz na pełnym ciśnieniu.
    Zrozum człowieku, że niektórych na tym forum nie interesują takie drobiazgi.
    Co mi z tego, że ja sprzedam nawet cały swój pakiet po 37 gr (tak jak Ty ;P), skoro ja na korekcie dam rade odkupić tylko połowe z tego?

Daj znać jak zapanimajusz, ok?

Uwierz, ludzie naprawde zapakowali tutaj więcej niż 1000 zł. Dasz wiarę?!
  • Re: od tygdnia naganiacie na spadki a tutaj jak bylo 30 tak jest dalej Autor: pablo7 [31.61.129.*]
    Dnia 2015-04-20 o godz. 15:16 ~lilka napisał(a):
    > Pablo, z czego Ci mama te berety w dzieciństwie dziergała że Ty dziś tak ciężko myślisz?
    > Nawet jeśli spadnie to myślisz, że ile tam nakupisz? 700 akcji? W sumie dla ciebie to pakiecik w sam raz, więc nie dziwię się, że siedzisz na pełnym ciśnieniu.
    > Zrozum człowieku, że niektórych na tym forum nie interesują takie drobiazgi.
    > Co mi z tego, że ja sprzedam nawet cały swój pakiet po 37 gr (tak jak Ty ;P), skoro ja na korekcie dam rade odkupić tylko połowe z tego?
    >
    > Daj znać jak zapanimajusz, ok?
    >
    > Uwierz, ludzie naprawde zapakowali tutaj więcej niż 1000 zł. Dasz wiarę?!

skad wiesz ile odkupie czarodziej jestes,bardzo dobrze ze nie interesuje nie musi pakiet po 15 trzymam reszta gram i przestan wyliczac za ile ja kupie
  • Re: od tygdnia naganiacie na spadki a tutaj jak bylo 30 tak jest dalej Autor: ~lilka [46.113.0.*]
    A co mnie obchodzi ile ty odkupisz, ja ci piszę że ja nie dam rady odkupić takiej ilości papiera.
    Czytaj ze zrozumieniem.

To przestan pisać takie głupoty, że trend spadkowy, to i ja przestanę drzeć z ciebie łacha, bo ośmieszasz się dokumentnie kolego.
    Dnia 2015-04-20 o godz. 15:25 ~lilka napisał(a):
    > A co mnie obchodzi ile ty odkupisz, ja ci piszę że ja nie dam rady odkupić takiej ilości papiera.
    > Czytaj ze zrozumieniem.
    >
    > To przestan pisać takie głupoty, że trend spadkowy, to i ja przestanę drzeć z ciebie łacha, bo ośmieszasz się dokumentnie kole
    okey szkoda tu pisac wylaczam sie ty grasz po swojemu ja po swojemu koniec tematu
    Ciesze sie, że sie rozumiemy :)
  • Re: od tygdnia naganiacie na spadki a tutaj jak bylo 30 tak jest dalej Autor: ~echo [87.205.220.*]
    Niezaprzeczalny fakt jest taki ,że od poziomu 0,10 mamy do czynienia ze zmianą trendu ze spadkowegoo na wzrostowy o czym świadczą maksymalne obroty w tym czasie przez kilka kolejnych dni.
    Kurs akcji wybił się na dużym wolumenie poza górne (0,27 )ograniczenie długoterminowego spadku a teraz jesteśmy w trakcie korekty .

Sytuacja fundamentalna spółki jest bardzo obiecująca , a strata wynika z odpisów księgowych bo zysk operacyjny mają ko 200 tys na kw.

To tyle , pozdrawiam akcjonariat

Echo, aż Ci zaklaskam!
    Brawo!
  • Re: od tygdnia naganiacie na spadki a tutaj jak bylo 30 tak jest dalej Autor: ~s2p [37.128.83.*]
    i tego się trzymajmy!

pzdr
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.