Dnia 2015-04-20 o godz. 15:03 ~lilka napisał(a): > "długoterminowo mamy trend spadkowy, nie ukrywajmy".... > Mój optyk chyba też mnie robi w h...., mimo że nie noszę okularów, bo ja tu już na poziomie ok. 25 gr zobaczyłam przełamanie wieloletniego trendu spadkowego. > > Dla obecnej ekipy forumowej "długi termin" to okres od 15 gr. Dla niektórych nawet od 11 gr, ale chyba ich jest tu niewielu. > Dawna ekipa typu kowal2200 & friends , co brali Biomaxa po 5 zł kilka lat temu, już się chyba wykruszyła, więc ten Twój "długoterminowy trend spadkowy" liczony od 2011 r. nie bardzo ma już rację bytu. > Świat się zmienia nie do ocalenia. > > Twoje ostatnie zdanie określa, o co tu idzie i będzie szła gra w tym roku. Tu się akurat zgadzam w 100%.
wiec powrot sie nalezy bo z tego poziomu poszlo wybicie 24-25
Pablo, z czego Ci mama te berety w dzieciństwie dziergała że Ty dziś tak ciężko myślisz? Nawet jeśli spadnie to myślisz, że ile tam nakupisz? 700 akcji? W sumie dla ciebie to pakiecik w sam raz, więc nie dziwię się, że siedzisz na pełnym ciśnieniu. Zrozum człowieku, że niektórych na tym forum nie interesują takie drobiazgi. Co mi z tego, że ja sprzedam nawet cały swój pakiet po 37 gr (tak jak Ty ;P), skoro ja na korekcie dam rade odkupić tylko połowe z tego?
Daj znać jak zapanimajusz, ok?
Uwierz, ludzie naprawde zapakowali tutaj więcej niż 1000 zł. Dasz wiarę?!
Dnia 2015-04-20 o godz. 15:16 ~lilka napisał(a): > Pablo, z czego Ci mama te berety w dzieciństwie dziergała że Ty dziś tak ciężko myślisz? > Nawet jeśli spadnie to myślisz, że ile tam nakupisz? 700 akcji? W sumie dla ciebie to pakiecik w sam raz, więc nie dziwię się, że siedzisz na pełnym ciśnieniu. > Zrozum człowieku, że niektórych na tym forum nie interesują takie drobiazgi. > Co mi z tego, że ja sprzedam nawet cały swój pakiet po 37 gr (tak jak Ty ;P), skoro ja na korekcie dam rade odkupić tylko połowe z tego? > > Daj znać jak zapanimajusz, ok? > > Uwierz, ludzie naprawde zapakowali tutaj więcej niż 1000 zł. Dasz wiarę?!
skad wiesz ile odkupie czarodziej jestes,bardzo dobrze ze nie interesuje nie musi pakiet po 15 trzymam reszta gram i przestan wyliczac za ile ja kupie
Dnia 2015-04-20 o godz. 15:25 ~lilka napisał(a): > A co mnie obchodzi ile ty odkupisz, ja ci piszę że ja nie dam rady odkupić takiej ilości papiera. > Czytaj ze zrozumieniem. > > To przestan pisać takie głupoty, że trend spadkowy, to i ja przestanę drzeć z ciebie łacha, bo ośmieszasz się dokumentnie kole okey szkoda tu pisac wylaczam sie ty grasz po swojemu ja po swojemu koniec tematu
Niezaprzeczalny fakt jest taki ,że od poziomu 0,10 mamy do czynienia ze zmianą trendu ze spadkowegoo na wzrostowy o czym świadczą maksymalne obroty w tym czasie przez kilka kolejnych dni. Kurs akcji wybił się na dużym wolumenie poza górne (0,27 )ograniczenie długoterminowego spadku a teraz jesteśmy w trakcie korekty .
Sytuacja fundamentalna spółki jest bardzo obiecująca , a strata wynika z odpisów księgowych bo zysk operacyjny mają ko 200 tys na kw.