Choć jeżeli to był prawdziwy NOMAD to bez wnikania i sprawdzania będzie wiadomo na dniach powinny być oficjalne infa.jezeli oczywiście to był prawdziwy NOMAD.
Nawet jeśli odwieszą to co z tego wynika? Spółka nic nie robi, coś tam w kasie jest i tyle będzie płacz i dramat kurs może spaść na prawdę nisko, chciałbym żeby tak nie było ale nie łudźmy się masa akcjonariuszy jest już tym wszystkim zmęczona i po prostu będzie walić na lewo jak się tylko da.
Dnia 2014-03-10 o godz. 15:26 ~szwejk napisał(a):
> Nawet jeśli odwieszą to co z tego wynika? Spółka nic nie
> robi, coś tam w kasie jest i tyle będzie płacz i dramat
> kurs może spaść na prawdę nisko, chciałbym żeby tak nie
> było ale nie łudźmy się masa akcjonariuszy jest już tym
> wszystkim zmęczona i po prostu będzie walić na lewo jak się
> tylko da.
Też miałem kiedyś podobne wątpliwości ale drążyłem temat kilka tygodni w różnych miejscach i instytucjach ..
Może cię zainteresuję jedna z wielu odpowiedzi z Nomadu . Jest to wycinek większej całości ale może da ci do myślenia ....
Być może dostanę od Prezesa burę, ale proszę zauważyć, że Pan Rafał Koźlak jest Przewodniczącym Rady Nadzorczej Argento PMT S.A. z siedzibą w Warszawie. Jednego z wiodących dystrybutorów złota i srebra w Polsce, dostawcą dla takich firm jak Impexmetal czy Baterpol oraz firm jubilerskich ze ścisłej czołówki w Polsce. Argento PMT S.A. jest przedstawicielem huty Algemine w Polsce, dostawcą produktów Hareusa i Sampa. Posiada unikatową platformę obrotu kruszcami. Niedawna emisja niepubliczna obligacji Argento PMT S.A. rozeszła się w kilka godzin od otwarcia zapisów. Argento PMT S.A. ma zadebiutować w I półroczu 2014 roku na GPW S.A. Na kolejną emisję obligacji serii AZ już dziś otrzymujemy zapytania jako organizator emisji pod kątem prawno - finansowym
Oni na 100%. Jak by sie ktoś podszył To RK by zrobił taka histerię ze forum bankiera by zamknęli. Po za tym nikt nie ma odwagi podszyć siec pod NP. Każdy boi się "Ego" i i jego cwaniakowatości. Nie lubię ich i mam prawo wyrażać swoje opinie i będę wyrażał.
I uważam ze składają puste obietnice. Chronili oszusta, człowieka który jest recydywistą.
I był w tym czasie kiedy „być może nawiązali z nim współprac”. Sami się ukarali współpracą z nim, mam nadzieje ze to prawda. Bo takiej pewności tez nie mam że go reprezentowali. To kara za EGO. Cieszę się że dostali pstryczka ale nie cieszę się jeśli finansowego. Tego im nie życzę i nie życzyłem. Chciałem ich poinformować 4 grudnia podczas rozmowy tel, że Pan TM ledwo co skończył odbywanie. Ale gość był skoncentrowany na wyrokach GS. Wiem jedno NP jest zbyt pewny siebie i ma zbyt duże wyobraźnie o swoich możliwościach. Jak każdy poczatkujący radca prawny który pozjadał wszystkie rozumy.
Dnia 2014-03-10 o godz. 15:59 ~miluh napisał(a):
> Oni na 100%. Jak by sie ktoś podszył To RK by zrobił taka
> histerię ze forum bankiera by zamknęli. Po za tym nikt nie
> ma odwagi podszyć siec pod NP. Każdy boi się
> "Ego" i i jego cwaniakowatości. Nie lubię
> ich i mam prawo wyrażać swoje opinie i będę wyrażał.
I
> uważam ze składają puste obietnice. Chronili oszusta,
> człowieka który jest recydywistą.
I był w tym czasie kiedy
> „być może nawiązali z nim
> współprac”. Sami się ukarali współpracą z
> nim, mam nadzieje ze to prawda. Bo takiej pewności tez nie
> mam że go reprezentowali. To kara za EGO. Cieszę się że
> dostali pstryczka ale nie cieszę się jeśli finansowego.
> Tego im nie życzę i nie życzyłem. Chciałem ich poinformować
> 4 grudnia podczas rozmowy tel, że Pan TM ledwo co skończył
> odbywanie. Ale gość był skoncentrowany na wyrokach GS. Wiem
> jedno NP jest zbyt pewny siebie i ma zbyt duże wyobraźnie o
> swoich możliwościach. Jak każdy poczatkujący radca prawny
> który pozjadał wszystkie rozumy.
Według mnie jedna i druga stroną przeliczyła się co do swoich realnych możliwości a to , że poszli po rozum do głowy ( pod wpływem różnych czynników ) to chwała im za to . Ale niepotrzebnie wystawili na taką próbę cierpliwość inwestorów .
A teraz podstawowe pytanie . Czy pociągną ten biznes czy też chcą tylko odwieszenia notowań aby wywalić posiadane akcje ???
Jednym słowem Cyrk… już nikt nie rozróżnia informacji które powinny być objęte klauzulą tajności. Wszystkie granice przekroczone :D Nawet strasznie już było, fruwające dane osobowe, dokumenty, Akta. Na każdej spółce taki dym jest ? Normalnie człowiek cały czas bazuje na niesprawdzonych informacjach, nawet na sfałszowanych dokumentach. A absurdem do mega potęgi jest już to że jeśli miał bym tu z tymi co zgromadziłem udzielać poparcia To wychodzi na to ze trzeba by było NP. Bo po mino moich ciągłych oskarżeń pomału wychodzi że tylko oni nie kłamali. Tylko że oni nich mi to ktoś wytłumaczy już nie będą mieli nic wspólnego ta firma? Bo przeciek typu że RK i GS mają być wpisani do krs…
123---------- dobrze mówi. To jest metoda stosowana nie tylko przez NOMAD.
A może ktoś wie czy istnieje taka spółka jak DEVO... ???, bo słuch o nich zaginął!!!!
Został tylko i wyłącznie wniosek do prokuratury!!!!!! grają na czas !!! więc nie ma co śnić o ich obiecankach. Jutro doniesienie do prokuratury !!!! bezdwóch zdań. Oszukiwali i oszukują dalej.
Mydlenie oczu i gra na wykluczenie z notowań, ot co. Poza tym błędy ortograficzne w wypowiedziach użytkownika NOMAD budzą wiele wątpliwości co do ich autorstwa.
Zastanawiam się jak można doprowadzić było spółkę do stanu w jakim się teraz znajduję a mianowicie do braku działalności co powinno być wykładnią akcjonariatu.
Co się stało, główny akcjonariusz sprzedaje akcje to jest w miarę ok gdyż nikt mu tego zabronić nie może w jakich okolicznościach to robi to już nie moje sumienie i nie moja sprawa.
Walne zgromadzenie gdzie brak kworum powoduje straty dla spółki. Nie prowadzenie działalności operacyjnej to jest problem i paraliż i nieprawdopodobne straty co powinno być wyjaśnione przez zarząd bo co jest ważniejsze czy TM sprzedał akcje czy Devo kupiło.
Z mojej oceny jasno wynika gdyby to walne było przeprowadzone nie zgodnie z obowiązującym prawem. Devo i udzie za nim stojący Artur S. Grzegorz S. , Bartosz B. miałoby mój głos ale takowego nie otrzyma gdyż ludzie ci doprowadzili do sytuacji w której spółkę trzeba ratować porozumieniami tak ażeby akcjonariusze mogli się wyprzedać.
Ciekawe ile i jakie nazwiska się pojawią i jakie fundusze związane z globalem lub IDMSA się tutaj odnajdą bo złota i srebra to po tych wydarzeniach to nikt nie kupi chyba że blanka.
Co do kursu "jak odwieszą" to bym poczekał bo pewnie postraszą, a wyjdą i tak po cenie wyższej niż mają średnią.
szlag człowieka może trafic w co sie wpierdzieliłem. jakieś cyrki z odwieszeniem jak by na GPW same super spółki były a wiekszość to stragany wazywne z długami do nieba. skandal
jest tu kilka informacji udzielonych przez Nomad, ktore bede chcial wykorzystać bo szanowny Rafał koźlak wniosł sprawe do sądu przeciwko mnie za pomówienia.
mam prośbe do tych akcjonariuszy, ktorzy mieli jakis kontakt z p. Koźlakiem najlepiej mailowy.
wszelka korespondecja ktora wykaże ich działanie, oferowanie checi pomocy, (ktore jak wiemy nie bylo dla dobra spolki PMI )moze mi sie przydać w Sądzie. mam juz sporo kwitow, ale od przybutku głowa nie boli :) adres mailowy jak ktos nie zna to prosze o info.