miło Cie poczytać ZWG :) zawsze wniesiesz trochę optymizmu. ale gdyby infa na spotkaniu były takie piękne to by już ci co wiedzą brali!? proszę o udzielanie się jedynie tych którzy prezentują stały od kilku tygodnia punkt widzenia, stały nie oznacza jedynie optymistyczny!
miło Cie poczytać ZWG :) zawsze wniesiesz trochę optymizmu. ale gdyby infa na spotkaniu były takie piękne to by już ci co wiedzą brali!? proszę o udzielanie się jedynie tych którzy prezentują stały od kilku tygodnia punkt widzenia, stały nie oznacza jedynie optymistyczny!
No,gdzie są bohaterowie co byli na spotkaniu - niech się pokażą - nikt nic nie wie,bo nikt tam nie był.Wszyscy czekają na komunikat ze spotkania,którego nie ma - i dzisiaj najprawdopodobniej nie będzie!
info ze spotkania jeszcze dzisiaj, tak sugerowal prezio, takze dzisiaj na fixie bedzie ciekawie, powiem wam tylko tyle co wywnioskowalem ze spotkania...,perspektywy sa bardzo obiecujace i juz dawno na gpw nie bylo takiego rodzynka jak ZWG, mam drugi portfel kltory inwestuje dlugoterminowo i tu juz mam ponad 50% ZWG:)
spekula atakuje i starymi metodami doluje, jak widze w arkuszu zlecenia ponizej 100 papierow na S to naprawde jest zenujace, ze tak łatwo mozna manipulowac kursem, ale pocieszajace jest to ze tak sie dzieje przed duzym wybiciem, medy zawsze wiedza wczesniej!
Ty ZWG cały czas te bajki puszczasz, nie wiem kto ci jeszcze wierzy od miesiąca codziennie piszesz o 3 zl i co i go...o spekulant tutaj to ty jesteś, byłeś na spotkaniu i ten co się inf podpisuje a nic nie wiecie!! Nic nie napiszecie bo wiecie co grozi za takie kłamstwa to piszecie, że jakieś super informacje tam były, jak wiesz to napisz konkretnie, bo takie głupoty jak ty to każdy może sobie pisać. Zwykły naganiacz!
Napisałem to co bylo najwazniejsze dla mnei na spotkaniu. trzeba bylo byc a bylo chyba z 5 osoby co swiadczy o akcjonarjacie.
Wszystko co napisałem sa to fakty ze spotkania, nie udzielam sie na forum ale napisalem wam zebyscie cos mieli ze spotkania bo nikt z was nie raczyl byc!!!
Z grubsza macie wszystko w moich poprzednich wpisach. Niedługo raport z I kw tam powinno byc wszystko. Dla mnie osobiści najciekawsze były informacje o wyjezdzie do Kanady, zaciesnianie współpracy z KGHM i młyn który ma tez byc na potrzeby KGHM i oczywiście wejscie na głowny w czerwcu ale to roznie z tymi wejsciami bywało wiec sam nie wiem jak rynek zaraaguje na ZWG na głownym. pzdr bez odbioru
Ok masz rację muszę cię przeprosić, rzeczywiście pisałeś, ale ZWG coś kręci. Jeszcze, ani razu mi nie napisał co myśli o moich podejrzeniach i nie pisze o konkretach tylko super info w powietrzu mu cały czas wisi.