Bardzo dużo sprzedałem dzisiaj Badziewia nr1 (czyt.WXF) a dokupilem PGE na zamknieciu-promocja była.Wczoraj miałem wejść w Petrola ale się bałem bo tam spekuła taka leci że można umoczyć kasę w każdej chwili-obserwuję zlecenia i poczynania-bardzo dobry technik siedzi w tym Petr.... Tak jak pisałem na jesieni 2009 że SP-500 wjedzie na 1200 i zacznie się zjazd-prawie jest już 1193 pkt. ale szcze.mów. obstawialem styczeń-marzec a tu już kwiecień i nie ma ! mozemy podjechać w stanach jeszcze wyżej ? Korekta się należy przynajmniej 20-25 % ale NIE! przychodzi i szybko chyba nie przyjdzie-taka ostra lawinka.Pozdrawiam
ale się naje.................kasy na tym śmieciu aż sam sie dziwię że od 3-lat stosuję bardzo skuteczną metodę i NIC! nie zmieniam.Piszę tępakom z forum żeby tez zarobili a oni się śmieja i boją brać na dolkach.Jak skoczy znowu ja im sprzedaje aż mi to juz się znudzilo.Pozdrawiam-mam ostatnio znowu DOBREGO farta na W-20 tez.
Wątpię że "Wielcy" wychodzą z PGE przy tak marnym kursie.Trwa odleszczanie i nagonka na "Wystraszonych" którzy teraz ze strata sprzedadzą a pożniej odkupią 10-20% drożej jak zacznie zap.....do góry! ( bo myślą że jeszcze spadnie -może na 19.pln ??? ) To jest tak jak z moim "Ukochanym-Badziewiakiem nr:1 " jak kurs stoi ok. 8.pln. żaden Kretyn nie kupuje jak skoczy w okolice 9,50-9,90 .pln. wszyscy biorą a ja im z chęcią sprzedaję i na dodatek wcześniej ich informuję o wszystkim co się stanie !!!!!!!!!!! masz prostą odpowiedz.Jasne że PGE może zanurkowac na 21.pln. ale może i skoczyć na 26-28 pln. Rekomendacje sa powyżej rynku 26-27,90 pln. ale jak NIE! ma już czego nabywąć to trzeba pokazać że może byc tylko GORZEJ. Wczoraj dobrałem na dołku i dzisiaj też stoję na kupnie i już na sprzedaży bo mam czym pospekulować.Pozdrawiam.
Jak patrzę na te spadki i zostające nadwyzki po prawej stronie (sprzedaż) na dogrywce -to mi się to tez NIE! podoba.Ale m.makler mówi że PGE to "trup" i wcześniej rekomendował sprzedać PKO.BP 34.PLN. KGHM 80 PLN. to chyba trzeba brać ??? zawsze mi mówi na odwrót.Co zatem brać ? kredyty słabną-więc banki mogą mieć słabe wyniki, surowce są wywindowane przez spekulacyjne fundusze i tylko patrzeć jak pęknie bańka ? albo jeszcze napompują o 30-40% i może to trwac do k.roku-tego nie wiadomo.Wiem tylko jedno -na rynku jest w ch..... wolnej kasy i armia chetnych do szybkich zysków!!!!!! a taki prąd czy gaz zawsze potrzebny-na co dzien. Ryzyk-fizyk -co budiet ? jak poleci to sobie zrobie dł.wakacje i polecę gdzieś daleko a zleconka sprzedaży pozostawię na dł.termin i niech się czają-hahaha.Powoli juz jestem zmęczony-wyeksploatowany-przetyrany.Siedzę tylko przy kompach od 7-18 od poniedziałku do piatku i czytam,składam zlecenia,analizuję itd, Jak Ci kiedys pisałem z tego żyję-to moja praca. Pozdrowionka
Cholera jasna też jestem tego samego zdania co ty,ale się tu dziwne rzeczy dzieją na PGE,dziś słuchałem komentarze na tv biznes, pieprzą ,że na spółce inwestorzy się zawiedli,bo nie zaobili,a także przenoszą teraz gotówkę na nowe debiuty Tauron PZU,na pocieszenie dodali ,że na dłuższy termin inwestorzy powinni zarobić .Pozdrawiam
siedzą przy prywatyzacjach! Jak była koniunktura to nie sprzedawali a teraz K..... wszystko na raz za niską cenę wypchać.Nie mam już ner.na ten p....burdel. Jesteśmy dobrzy w głupocie-modłach itd. ale nie w finansach i gospodarce!!!!!!!! Zresztą wszyscy młodzi wyjechali z polski i sie tułają po całej europie za chlebem bo tu w naszym raju syf totalny.I co gorsze że jedni odchodzą i jeszcze glupsi przychodzą-smutne ale prawdziwe!
Jack poczytałem trochę na forum PGE ,ludzie tam piszą o arbitrarzystach ,generalnie to przez nich ten cały zament ,obserwowałeś ich zlecenia sprzedaży jadą non stop po 1197 ,takie pakieciki sypią ,kiiedy przestaną ?Sterują tym kursem jak chcą Pozdrawiam
Dnia 2010-04-16 o godz. 20:02 ~jack napisał(a):
> mam pełne notowania i wszystko widzę!
Jak wyglądają pełne not.ja mam tylko podgląd na 3 pozycje?Pozdrawiam
Odbicie musi przyjść bo akcje są niedowartościowane a i "gołym okiem" widać kombinację na kursie! Wywaliłem sporo badziewiaka i tak jak pisałem dobrałem za wszystko tylko PGE. 2-dywidendy w tym roku ? nieżle byśmy się nachapali.Znowu bardzo dobrze zarobiłem na Badziewiu nr1 i nawet już mogę go odkupić kilkanaście % taniej ale po co ? jak spadek idzie.Będą go sprzedawać po 2-euro czyli ok 7,50.pln. a to że BPH ma te akcje niczego dobrego nie przyniesie.Ale ładnie w ch.....robią drobnych inwestorów-wyprowadzajac -obniżając wartość akcji na rzecz rodziny-kolesiów-nie tylko kurestwo jest w naszym Raju.Byłem dzisiaj u kumpla na 40-ce w knajpie-zawalista impra była do białego rana,dzisiaj o 18 poprawiny bo jedzenia zostalo dużo i oddają na 2-dzień: tatary,śledziki,galaretki,jaja faszerowane,wędzonki,sałatki itd + wódzia Nemirof czarny-ukraińska wódka kupiona w Makro-polecam-zawalista,słodka- finka może stać z boku ! pozdrowionka.
To gratuluje imprezki w tak doborowym gronie,Trza będzie popróbować tego monopolu!Dziś na całej giełdzie +,i PGE w tym uczestniczy ,Jack ,pisałeś o wypłacie dywidendy w dwóch transzach ,są już może podane gdzieś info.na ten temat?Pozdrawiam
trzeba się uzbroić w cierpliwość.Wielka kombinacja z kursem trwa cały czas i jeszcze potrwa.Też mi to nie na rękę ale jestem za cienki żeby na tych akcjach cokolwiek zmienic-hahaha.Pozdro
A niech to ,martwi mnie PGE ,cholera ,ale mi portwel zredukowali,coś tak czuje ,że gdy teraz puściło to wsparcie ,zaliczymy powtórnie 21 zeta ,co o tym sądzisz?Pozdrawiam