Dnia 2024-09-10 o godz. 10:00 ~Mikołaj napisał(a): > Czy idziemy (w średnim / krótkim) pod górną bandę wyznaczoną na 1W przez 07.01.2020 - 07.06.2021? > > 28-29 pln? > > Takie jest moje założenie. > > Ja podejmuję decyzję w 70% oparte o psychologię, emocje, nastroje rynku i moje. > > I teraz - co dla mnie najważniejsze. > > Czy ostatnio - od 17 wzwyż (relatywnie - lokalnie wysoko, ktoś by powiedział) kupowała ulica czy ktoś inny? > -----------------------------------------
naprawdę nie wiesz na czym polega ubieranie, dystrybucja i pump&dump ?
Dnia 2024-09-11 o godz. 15:20 ~Młotkowy napisał(a): > Dnia 2024-09-10 o godz. 07:26 ~black944 napisał(a): > > https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=10y&t=l&a=ln&b=1 > > > > volumeny coraz niższe - jeżeli nie wybije górą tym razem to może się znowu zrobić niefajnie . . . > > >> Nie siej dwuznacznej paniki ! Porównaj wykres miesięczny i roczny . Na jednym formacja trójkąta / nie mylić z małżeńskim /, a na rocznym wulkan, który za chwilę ... no właśnie. Ale jak wywali - to po pół szklanki z jednego jaja ! >W aktualnych około okolicznościach, kiedy Cargo wciąż nabywa nowe umowy przewozowe - kierunek może być tylko jeden. Ocena Guru GPW , Szymona K jest prawie jednoznaczna i stawa 9 : 1 na Cargo.
---------------------
Opublikowano przy kursie: 20,25 zł , zmiana od tamtej pory: -21,19%
nie chciałem siać wtedy paniki, a raczej studziłem jak zwykle rozgrzane głowy tutejszych inwestorów, którzy chyba jednak nadal mylą inwestowanie z zarabianiem . . .
Dnia 2024-09-10 o godz. 08:17 ~Transek1975 napisał(a): > >Tak dla przypomnienia : longi mają naprawdę wywalone na fluktuacje - liczy się kierunek. To Ty - łapaczu 2% zysku - musisz tu tkwić 24/7 i wybałuszać ślipka, inwestorzy w tym czasie korzystają z życia. :))))))))))))))))))))))))))))) > > Dawno tak dobrego i prawdziwego tekstu nie widzialem . > Mikołaj , Gratuluje. :)
Rozumiem, że chcesz poprawić wizerunek ... przecież Ci co im pomagasz bezinteresownie nie zwracają uwagi na drobne potknięcia :))))
odkop lepiej Swoje ostatnie sugestie przy 13, których co prawda nie byłeś autorem , ale przedstawiałeś je tu :))))