To już jest. A będzie na większą skalę. A poza tym znajdź mi inną polską spółkę/firmę o której tyle piszą na całym świecie(zaraz mi odpiszesz że w Mozambiku i Urugwaju nic nie pisali).
Bo równie prawdopodobne do twojej terori jest to że większość akcji blo po mega niskich wtedy cenach kilkadziesiąt razy tańszych w rzeczywistości nabyły osoby z układu blu i saule i obecna cena już ich bardzo zadowala, ulica wtedy lizneała małą część a druga sprawa ze saule ma takie teraz perspektywy rozwoju pod wielką presją czasu ze nie jest w ich interesie przeciąganie połączenia czy zmiana na innego dawce bo mają więcej czekajac do stracenia niż zyskania
Wracam do mojego pierwszego posta.Oto fragment wypowiedzi KROLOWEJ SAULE sprzed 20 min. Jestem im również bardzo wdzięczna, że zadbali, abyśmy nie rozwodnili udziałów. Mamy inwestorów, ale cały czas to my kontrolujemy rozwój spółki, co jest kluczowe w świecie nowych technologii, gdzie nie ma czasu na zwoływanie rad nadzorczych i kolekcjonowanie podpisów przed podjęciem decyzji.
A Pani Oldze chodziło o to, że się cieszy że nadal mają większościowy pakiet akcji i nie "oddali" firmy zagranicznym inwestorom,(ok Japonia ma 16 % ale to tylko tyle a nie 50 czy 51) tak jak grafen czy niebieski laser. Co nie znaczy że nie dodrukują akcji jak będzie potrzeba, np. na kolejną fabrykę. Widzę że albo masz problemy z interpretacją tekstu albo klapki niezmiennie na oczach. A ta twoja GTY, pomijając dwa fixingi, to ma kilka mln długów. Kiepsko łączyć się z taką spółka, ale może i na nią przyjdzie kiedyś pora. Póki co widzę wczoraj było 1311 zł obrotu przy dwóch zleceniach. Domyślam się że ciężko z niej wyjść?
Jest to jedyna spolka ze stajni STYCZNIA w ktorej maja oficjalnie 89.98 %.Przeciez nie wywala tego w rynek.Caly pakiet od Walugi mogl kupic Styczen ale oni zrobili to w bardzej subtelny sposob.Przed wejsciem na NC sprzedali 59000 akcji po 37.Po debiucie spadly do 4 zl przy vol. 10.000 Nie ma opcji oni z tymi akcjami zostali do dzisiaj .Cala sprzedaz ustawiona prawdopodobnie pochodzi od szczesliwych nabywcow z oferty prywatnej. Styczen z ekipa odda akcje na umowe cywilno-prawna.