w pażdzieniku napisałem na adres: ireneusz.tomczak@digitalknowledge.pl
> Szanowny Panie > > zwracam się z prośbą o udzielenie informacji kiedy będzie opublikowany > raport roczny spółki Nowoczesna Firma SA za 2019 r. > > > Z poważaniem, >
Raport było gotowy na czas, czekamy na podpis audytora
następnie wysłałem kolejnego maila:
Dziękuję za informację. Czy moglibyście Państwo opublikować komunikat w tej sprawie wyjasniając sytuację. Akcjonariusze są bardzo zaniepokojeni. Obawiają się wyrzucenia spółki z GPW.
nie uzyskałem już odpowiedzi
jeśli ktoś jest zainteresowany zawiadomieniem - służę
Dnia 2021-04-29 o godz. 19:02 ~xmen napisał(a): > w pażd > Raport było gotowy na czas, czekamy na podpis audytora > > następnie wysłałem kolejnego maila: > > Dziękuję za informację. Czy moglibyście Państwo opublikować komunikat w tej sprawie wyjasniając sytuację. Akcjonariusze są bardzo zaniepokojeni. Obawiają się wyrzucenia spółki z GPW. > > nie uzyskałem już odpowiedzi >zieniku napisałem na adres: ireneusz.tomczak@digitalknowledge.pl > > > Szanowny Panie > > zwracam się z prośbą o udzielenie informacji kiedy będzie opublikowany > raport roczny spółki Nowoczesna Firma SA za 2019 r. > > > Z poważaniem, > > > jeśli ktoś jest zainteresowany zawiadomieniem - służę >
Czas najwyższy złożyć doniesienie do prokuratury o działaniu przez prezesa na szkodę spółki, rozmawiałem ze 3 razy z tym pajacem ale to typowa warszawka, obiecywał komunikat z wyjasnieniem ale oczywiście nic nie zrobił. Twierdzi, że audytor nie chce wydać audytu więc albo ma źle skonstruowaną umowę albo jest jakiś duzy wał i nie chce żeby to wyszło w audycie. Jak dla mnie tam na bank jest przekręt.
Dnia 2021-10-19 o godz. 12:20 ~Wacek napisał(a): > Tyle kasy ile oni dostali z projektów unijnych, to się w głowie nie mieści! A gdzie jesteśmy dzisiaj, jako akcjonariusze? > Dosyć tych wałów!!!
Znasz jakieś kwoty czy projekty jakie robili ? Mozesz się podzielić ??