Spolka miala swoje 5 minut i kto sprzedal w lato '20 ten zarobil. Leszczyna zostala na longa kompletnie nie czujac co sie dzieje dookola. Teraz powrot do bazy, 5-8 pln to bedzie godziwa cena do tych zyskow. Jutro armagedon, dolne widly. Koniec marzen o potedze w branzy. 25% w dol r/r przychody to jest katastrofa dla spolki ktora ma sie rozwijac. Niestety wszystkie moje prognozy sie sprawdzaja. Czy to sie jutro otworzy?
Widzę że jesteś w swoim żywiole. Ale prawda jest taka, że tych akcji i tak nigdy nie kupisz bo jesteś zwykłym najemnikiem co ma płacone od posta. Przykre.
O czym ty mowisz chlopie? Jakie placone?przez kogo?dla kogo to forum moze miec jakiekolwiek znaczenie?a juz takie zeby placic za kreowanie nastrojow na nim?spojrz na sytuacje w spolce a nie szukasz spiskow.jutro kurs runie przeze mnie czy wyniki spolki?dyrektor operacyjny sprzedawalaby akcje wiedzac ze jest potencjal do wzrostow?ile bylo takich sygnalow, ze spolki ze jest slabo? Zakochaliscie sie w tych akcjach,szukacie spiskow a nie patrzycie racjonalnie na spolke.
Q1 będzie najsłabszy w tym roku ze względu na srogą zimę i wszyscy rozsądni o tym wiedzą. Pozostaje pytanie o marżę, pewnie znowu wysokie koszty operacyjne przez rekultywację. Jak nie mogą gospodarować odpadami, to rekultywują, a to już nie jest takie opłacalne.
Zobaczymy wiecej 12.05, bedziemy obserwowac nowe umowy, no i 2q. Ja osobiscie nie sadze zeby w tym roku byly jakies pozytywy ktore moglyby dzwignac kurs. Te wyniki musza go zepchnac w dol.jezeli w lato znow zobaczymy jakies dziwne manewry ze skupami itd to dlugo tu kapital nie wroci. A sytuacja na rynku tez o wiele trudniejsza niz w '20. O tym wszystkim nie mowie kiedy juz jest zle. Mowilem zanim bylo zle. Przykro mi ale to ja mialem racje.