To nie jest żadna "pusta" spółka, bez klientów, historii i pieniędzy. Wystarczy popatrzeć na klientów spółki: - Masterlaese - Work Sevice - DSV - Politechnika Gdańska - MASPEX - BEKO - GEOX - XTB - Show Room - XLE
Jeśli dogadają się LIVE CALL Software to będą mieli dostęp do kolejnych, znanych klientów: - SEAT - ITAKA - TUI - AEGON - BOOKSY - VW - EF - TRAVELPLANET.PL - COMPERIA - FLY.PL - G2CROWD - CAPTERRA - GET APP
Najpierw trzeba pokonać poziom2 zł, by myśleć o innych poziomach. Ale to jedna z najtańszych spółek na giełdzie. W przeciwieństwie do większośći innych, to żadna ściema bez pracowników, przychodów i zysków. Zatrudnionych jest na etacie 30 osób, ale szukają już kolejnych pracowników, czyli będą się powiększać. Najważniejsze rozbudować sieć klientów.
Ja już o tym wspominałem, że nie wiem jaki oni mają algorytm umieszczania spółek w dziale Klienci, ale dla DSV w ciągu ostatnich 5 lat nie robili nic. Na stronie jednak tym się chwalą. Więc pytanie, czy rzeczywiście mają czy jednak mieli takich klientów.
Nie naganiajcie na spółkę, w której główni akcjonariusze pozbywają się akcji i która drukuje nowe emisje. Trudno, wtopiliście kupując powyżej 90 groszy !
Czyli jak 99% spółek na GPW i NC. Tylko w przeciwieństwie od 90% mają zyski z dobrym P/E i C/WK. Do tego mają ponad 2,06 mln zł w lokatach przy kapitalizacji poniżej 11 mln zł. Może tego nie zauważyłeś. Jak ci się nie podoba to co tutaj robisz? Kolejny pedofil.