Jutro ostatni dzień. Patrząc na volumen prawdopodobnie pozostało jakieś 4% akcji do odebrania. Cena w takim układzie w ogóle nie będzie miała znaczenia na koniec jutrzejszego dnia.
Ja zostane z jakims tysiacem akcji... Ogolnie z elby na + kupowalem po 1,2 w marcu 2020 3000 sztuk, sprzedalem 2000 po 4.07... potem kupilem 2000 po 0.72 gr. I sprzedalem tysiac po 6zl(chociaz wystawilem cale 3000) potem jeszce tysiac po 5.12 chociaz od 6 zl caly czas probowalem sprzedac... i zostal mi tysiac :P wiem, ze akcje sa wiecej warte nie bede nikogo dorabial :) moge czekac 10 lat nawet... ale jesli wyliczyles ze zostalo 4% akcji to moze komus bedzie sie oplacalo dzwignac elbe z takim malym balastem.
Jesli nie bedzie wiekszosciowych udzialowcow to sie nie dzwignie... Bo ktos musi sie zaangazowac... jesll nowy zarzad bedzie wybrany jakas absurdalnie malo lidzba glosow to nie bedzei sie angazowal ani troche.... i teraz pytanie czy akutualny glowny udzialowiec skupuje czy sprzedal na wzglednej gorce... jesli dokupil to zrobi sie prezesem i wyprze syndyka... a jesli sprzedal to syndyk stopniowo bedzie topil spolke... po 100 udzialowcow po 1 % sie nie ma szans dogadac... Tak czy siak juz nic ode mnie nie zalezy :) juz moze spasc max do 30 gr. taki fix... a a chcialem jeszcze kupowac... za 60 gr to jednak za drogo(jak dla mnie) przy takiej malej ilosci akcji... po 20 gr to moglbym 1% Elektrobudowyi za 10000zl... , ale kto na to pozwoli...
Nawet jak przejął będzie sterowalna. Co to znaczy a no tyle, że będą powiązania sznureczki itd. A kasiorka i zyski będą wędrowały tam gdzie trzeba. No i zero informowania o zyskach, stratach, udziałach, itd. Żadnych sprawozdań kwartalnych do publicznej wiadomości. Popatrzcie na spółki z drobiem, mięsem wieprzowym itd.
Troche wyjdzie bokiem, ale troche musza pokazac... bo jakby nieudolna byla kontrola to zawsze ochlapy trzeba im dawac i zyski wykazywac... A co do kolegi od promocji... to nie bedzie juz zadnej promocji o 16 ... bo nie wiem czy wiesz, ale tu sa widelki i juz nie spadnie nie wiadomo ile... moze sie dzieic na pol conajwyzej dziennie... Oczywiscie jeszcze bedzie problem, ze zbyciem akcji... po cena z wezwania moze sie przydazyc :)
Dnia 2021-04-07 o godz. 12:51 ~Lidzbarszczanin napisał(a): > Jesli nie bedzie wiekszosciowych udzialowcow to sie nie dzwignie... Bo ktos musi sie zaangazowac... jesll nowy zarzad bedzie wybrany jakas absurdalnie malo lidzba glosow to nie bedzei sie angazowal ani troche.... i teraz pytanie czy akutualny glowny udzialowiec skupuje czy sprzedal na wzglednej gorce... jesli dokupil to zrobi sie prezesem i wyprze syndyka...
Ja nie wiem, po co ty takie bzdury piszesz... Nigdy się nie dźwignie i nikt nie wyprze syndyka, nawet jakby jakimś cudem zebrał 100% tego papiera, syndyk będzie dla niego nie do ruszenia...