Dnia 2021-03-25 o godz. 10:50 ~makabrra napisał(a): > Codziennie niższe ceny.
nie kumam po co tu siedzisz, nie podoba Ci się jaki spółka ma na siebie pomysł to sprzedaj i dowidzenia a nie puszczasz pseudośmieszne wysrywy co kilka dni.
Dnia 2021-03-25 o godz. 12:09 ~slc napisał(a): > Dnia 2021-03-25 o godz. 10:50 ~makabrra napisał(a): > > Codziennie niższe ceny. > > nie kumam po co tu siedzisz, nie podoba Ci się jaki spółka ma na siebie pomysł to sprzedaj i dowidzenia a nie puszczasz pseudośmieszne wysrywy co kilka dni.
Oj dupka piecze, bardzo dobrze. Pochwal się lepiej ile już tutaj siedzisz i na jakim minusie xD
Dnia 2021-03-25 o godz. 12:39 ~makabrra napisał(a): > Dnia 2021-03-25 o godz. 12:09 ~slc napisał(a): > > Dnia 2021-03-25 o godz. 10:50 ~makabrra napisał(a): > > > Codziennie niższe ceny. > > > > nie kumam po co tu siedzisz, nie podoba Ci się jaki spółka ma na siebie pomysł to sprzedaj i dowidzenia a nie puszczasz pseudośmieszne wysrywy co kilka dni. > > Oj dupka piecze, bardzo dobrze. Pochwal się lepiej ile już tutaj siedzisz i na jakim minusie xD
Dnia 2021-03-25 o godz. 13:45 ~slc napisał(a): > Dnia 2021-03-25 o godz. 12:39 ~makabrra napisał(a): > > Dnia 2021-03-25 o godz. 12:09 ~slc napisał(a): > > > Dnia 2021-03-25 o godz. 10:50 ~makabrra napisał(a): > > > > Codziennie niższe ceny. > > > > > > nie kumam po co tu siedzisz, nie podoba Ci się jaki spółka ma na siebie pomysł to sprzedaj i dowidzenia a nie puszczasz pseudośmieszne wysrywy co kilka dni. > > > > Oj dupka piecze, bardzo dobrze. Pochwal się lepiej ile już tutaj siedzisz i na jakim minusie xD > > +29% > ale produkuj się dalej :D >
ale nie odpowiedziałeś ile tutaj siedzisz, bo jak 2-3 lata i zrobiłeś tylko 30% to dupa jesteś nie inwestor, taki sam jak gracz, który coś bredzi o long term i lubi zamrozić sobie hajs na 5 lat xD buhaha
Tacy ludzie nie rozumieją co to znaczy cierpliwie czekać. DDI obserwuję 5 lat. Poznałem i doświadczyłem prawie wszystkiego gdzie byli, jakie gry zrobili, eventy na jakich pokazywali gry i wiele więcej... Zbieram te akcje już trochę i widzę, że jednego z drugim boli, że ktoś sobie upatrzył uśpioną spółkę za cel inwestycji życia, tak zwanego złotego strzału. Na rozwój potrzeba lat. 11bit i CDP nie powstały za rok czy dwa, to w obu przypadkach naście lat rozwoju. Nie ważne, że tu buja na akcjach teraz, że spadło do 70gr czy są kowidy czy gaszenie popytu. To jest kwestia książkowego HOLD, na które niewiele osób ma odwagę, czas i chęci. Ale leję na to. Uwielbiam robić wbrew wszystkim. Trolle są od pierwszego dnia jak tu pisałem. I jestem przekonany, że dzięki wiedzy jaką mam - rynkową i nie tylko, jestem na pozycji, w której nie zachwieje moją wiarą taki burak jeden z drugim. TROLLE NIGDY NIE POJMIECIE CO ROBI DDI I JAKĄ FANTASTYCZNĄ EKIPĘ MAJĄ W FIRMIE. Taka sytuacja xDDDDDDD będę zacieszać, zacierać ręce i spotkamy się za kilka kolejnych lat. Nieugięty jestem bo wiem więcej, tego mi nie wyrwiecie przez internet.