• BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~wiem [94.134.178.*]
    J.w.

kolejna tragedia inwestorów spółki z NC.
  • Re: BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~wiem [94.134.178.*]
    Tam tez był wpierw brak raportu a potem powychodziły trupy z szafy.
  • Re: BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~Gaweł [46.175.109.*]
    Najlepiej sprzedać, po co ryzykować.....
  • Re: BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~Lol [83.28.218.*]
    Ludzie, a czego się spodziewaliście? Ciekawe czy firma wyda jakieś oświadczenie
  • Re: BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~wiem [94.134.178.*]
    Nawet jak wyda, to co.
    Nas na aquatech Babinski mamił komunikatami espi, które potem okazały się kłamstwem.
    Stracona kasa tylko,
    Nie mówię, ze tu scenariusz ten tj celowe unikanie publikacji raportu, ale spółka jest niepoważna skoro brak raportu zasłania sytuacja z covidem, a pozostałe kilkaset spółek gpw opublikowały raport.
    Ja bym nie chciał mieć takiej spółki w portfelu dlatego dziś ja wywaliłem, po złych przeżyciach na AQT, a szkoda bo raport wydawało się, ze będą mieć dobry.
  • Re: BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~Lol [83.28.218.*]
    Zadzwoń do biegłego, stronę www masz w sieci polaudytu. To jakieś małżeństwo chyba. Aqt to inna historia, tam to chociaż pompa była i babiński cały czas mamił ulicę. Tutaj jeśli małżeństwo prowadzi księgi i dopadła ich wersja brytyjska to ok, może faktycznie tak jest. Może być tak, że giełdę olali a najprościej nie przekazując raportu. Albo teoria spiskowa, że po odwieszeniu ktoś będzie łapał wszystkie akcje sprzedających. Kwiecień na dniach, będzie ciekawie.
  • Re: BĘDZIE JAK NA AQT - OPEN -50% ! Autor: ~84553 [87.239.175.*]
    Szacunki wyników są precyzyjne, a raport jest nieistotny. Tutaj widać prostego gracza giełdowego. Jest "info" to trzeba reagować. Nikt nie potrafi dokładnie ocenić, czy to "info" jest dobre, czy złe, ale na wszelki wypadek obiera się jakiś kierunek. A może chcą opóźnić dobre informacje np związane z Zoltrax. Tam są miliony w tych papierach, a debiut na dniach. Działo się będzie w maju.
[x]
ABSINVEST 8,39% 0,84 2025-09-17 12:56:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.