To jest aż dziwne. Ktoś cały czas trzyma kurs. Jak się okaże że jednak trafiliśmy i wejdzie tu Saule to nam tyłki pourywa tak startnie :-)
Może kurs jest trzymany po to żeby kupili Ci co mają zarobić, a że mało jest akcji na sprzedaż to trwa to długo.
To może też wstrzymywać info o przejęciu :-/
wy tu trzepiecie się nad spółka, jakieś achy i ochy, a kurs wam ucieka w dół. Macie jeszcze szanse wyjść z małą stratą, bo później nie będzie już niczego... dziś kończymy w okolicach 1,16
cały czas w dół, Opad to że masz marzenia o bogactwie, przysłania Ci oczy na Twoją chciwość i za to zostaniesz ukarany, ponieważ nie myślisz racjonalnie!
Nie.,ja wiem bobas że tutaj będzie Saule. I nic ci do tego co ja myślę. Już Ci mówiłem że tutaj są tylko akcjonariusze Advertigo. Bobas uciekaj do siebie.,wara od mojej kasy. Trolluj u siebie, daj tutaj wygłaszać akcjonariuszom swoje opinie trollu.
Przestańcie się napinać. To nie ma sensu. Kapitalizacja spółki jest duża, a to działa na korzyść wejścia jakiegoś większego podmiotu. Niektórzy wypisują, ze kurs jest napompowany. Proponuje zajrzeć sobie na kurs BBA, gdzie wchodzi EKIPA. Tam przed ogłoszeniem kapitalizacja była w okolicach 60mln i nadal się trzyma, a momentami było nawet dużo wyżej. Jak tu ma wejść Saule to pułap nawet 2-3 pln wydaje się być bardzo atrakcyjna ceną zakupu za akcje. Jest już prawie kwiecień. Do czerwca pozostało niewiele czasu wiec info pewnie jest tuż tuż, a napięcie rośnie coraz bardziej co widać chociażby po nerwowych komentarzach na forum i kursie akcji. Niecierpliwi nie wytrzymują i oddają papier. Ręce pod 4 literki i cierpliwości :)
Jeśli doszło by do tego, ze tutaj bedzie SAULE to jak to sobie wyobrażasz, bedzie emisja? wiadomo, ze columbus tez bedzie chciał/miał mieć udziały poiprzez dofinansowanie 15mln euro.
Temat emisji akcji już był poruszany, ktoś już się wypowiadał na ten temat. Mnie ciekawi kto zrzucił akcje kiedy kurs spadł do 0.9 zł. Powiem wam że na easycall w tym samym czasie ktos zrzucił tyle samo procent przez kilka dni co na Advertigo. Według mnie easycall oraz advertigo od początku były zarezerwowane na satrevolution i saule.
Powiem wam że Ciszewski dobrze kombinuje. Wygląda na to że chce być największym gracze w Oze. Dzisiaj lasertec, wiecie po co bo mają ciekawe ogniwa do magazynowania energii dla potrzeb fotowoltaiki. Nie mówię już o Saule. Columbus to będzie potęga.
Powiem Ci Moszna lasertec to ciekawa propozycja a wiesz dlaczego bo produkują akumulatory do Melexa. A wiesz co to za firma Melex. Odpowiem Ci Moszna że to nasza firma, Polska. Hehe fajny z ciebie troll.
Opad, a ja Ci powiem, że ty masz rozdwojenie jaźni. Przed ogłoszeniem lasera BYŁĘŚ PEWNY, że bedzie tu Saule. Teraz twierdzisz, że wjedzie tu laser na melexie, "bo jest wasz":) i będzie zajefajnie. Zaraz JC wypuści w świat kolejny komunikat, a Ty znowu się wytrzepiesz. Nie masz żadnej wiedzy, więc MILCZ!
Dzieciaku, Ty lub twój kolega straszył na tym forum że w Advertigo będzie lasertec. Ja sądzę że jest to ciekawa spółka i przyszłościowa. Wiadomo jest ze w Advertigo będzie Saule i możesz mnie oczerniac i tak nic nie wskurasz i twoi koledzy że spółdzielni.
Bo to taki kogucik co się pojawi to tutaj wejdzie w Advertigo :)) zaraz powie że Elon Musk wejdzie :))) musi mocno wisieć na górce że takie pierdy pisze co tylko się gdzieś pojawi ! Jeszcze chwila i napisze że wszystkie wejdą w Advertigo bo to są spółki JC :)))
ziewy, krissy i inne trolliska atakują coraz mocniej i przekręcają sensowne wypowiedzi takich osób jak np. Opat, czy leser1, już sami gubią się w tym co kto i w jakim kontekście się wypowiedział, rzeczywiście to może wprowadzać zamęt, ale też o to im chodzi, więc każdy ma swój rozum i najlepiej zachować spokój, a na ich ujadanie chyba już nie ma sensu reagować...
Ile wam płaca za te głupoty że tutaj wejdzie Saule ? :) piszecie tutaj całymi rodzinami laser/opat/avefun itp nicki sami do siebie to na prawdę jest już nudne i smutne jak was mocno i wysoko ubrali :)