Komentarze świata gamingu mówią same za siebie pod artykułem.
Obejrzyjcie to sobie ze dwa razy. W tej firmie niema ognia. Smutny i nudny film zrobiony bez pomysłu, energii.
A dla was drodzy inwestorzy najważniejsza powinna być lista firm która użycza sprzęt.
Nic łącznie z "reżyserem" nie jest z Platige Image (a to akurat dobrze) bo gość szuka miejsca dla siebie od lat robiąc takie "produkcje". A sam platige zrobił miasto jak z kartonu.
Jeśli to ma być ta oferta pod nową strategię to błagam nie róbcie sobie żartów z ludzi.
Jedyne co dobre z tego hype wynikło że TJS się sam zaorał
przecież to trailer pokazujący możliwości i w 100% je wypełnia! tu nie musi być ogień pod konkretną grę czy serial ma pokazać co można zrobić i jak malować obraz na ekranie w dowolnej konwecnji nie ruszając swoich 4 liter ze studia rewelacja ps>fanpipi zmień płytę bo nudą wieje...
Komentarze świata gamingu.... haha Jakaś gimba co czytać ze zrozumieniem nie umie i dlatego nie widzi co w tym jest rewolucyjnego :) Większość spodziewała się jakiejś zajawki gry z efektami i Bóg wie czym jeszcze. A tu proszę ładnie to demo wyszło.... jeden jedyny komentarz który rozumie co to miało pokazać. No nic znikły stare trolle pojawił się nowy. Przeżyjemy i tego :)
Z ciekawości poczytałem . Ponieważ mnie nie zbyt się podobał filmik , ale tłumacze sobie że przecież szukają specjalistę od Unreal Engine ( więc jak to zrobił amator to jest git) i cały ten twój świat gamingu.... Ku mojemu zdziwieniu jest zachwycony. Benchmark Gry- online polygamia . Jutro dokupuje do 20k.
Poligamia.pl
"Platige Image, cyberpunk i Unreal Engine. To się nie mogło nie udać"
https://www.google.com/amp/s/polygamia.pl/amp/platige-image-cyberpunk-i-unreal-engine-to-sie-nie-moglo-nie-udac,6616275053455904a
Ale trolle będą przekonywać, że miasto z kartonu, że to, że tamto :)
@CzteryK
To musisz dokupić z 16k żeby mieć całe 20k
Jak na firmę, która chce robić własne filmy. to był strzał w kolano (Armin Kurasz :))
Jak na firmę, która chwali się, że dobrze robi assety do gier to smutna średnia klasa (nightcity LoL)
Jak na firmę która, chce pozyskać z giełdy finansowanie musi uzasadnić co poza smutną sceną w unreal engine jest autorstwem PLI a nie tej długiej listy podwykonawców(Lista firm w napisach końcowych to lista "faktur" płaconych z kieszeni inwestora)
W co tu inwestować w kosztowne zestawienie mnóstwa narzędzi należących do firm wynajmujących usługi?
A może w kiepskie pomysły scenariuszowe (IP)?
Rozróżnienie biznesowej wartości od pożyczonych błyskotek i słabego wykonawstwa ze strony PLI jest oczywiste dla rynku kontrahentów.
@fanpipi kim ty jesteś oprócz fana pipi pończoszniczki? aby, jawić jako ktoś o spójnych, merytorycznych i do tego jedynych właściwych poglądach?! osobiście postrzegam cię jako zwykłego gościa z pogranicza trollingu do tego nieźle zakompleksionego taki jak ty ''no name'', może nie do końca bo pończochy pewnie nosisz jako fan pipi pachnie magalomanią na zasadzie - mam rację i koniec dyskutować nie warto bo i po co? fanpipi w pończochach prowokuje do odpowiedzi do tego - pewnie nick to kolejna odsłona kogoś stąd, kto przekonywał do swoich jedynych słusznych racji, aby, tę spółkę z daleka omijać, że do każdego kontraktu czy umowy ramowej dopłaca i w ogóle nic nie umie nieznana w kraju i na świecie spółka, która tylko przyśniła się zaorskiemu jawa to czy sen? czy, w ogóle jest taka spółka jak platige? słyszał ktoś? hehe, pewnie znasz ale, polecam: https://www.youtube.com/watch?v=ttaoV18WuW8
...polscy mistrzowie animacji z platige image! to odpowiednie i bardzo trafne określenie: https://www.benchmark.pl/aktualnosci/defect-polacy-z-platige-image-chwala-sie-nowa-technologia.html
A ja obstawiam, że to były pracownik PLi albo ktoś kto ma z nimi jakiś zatarg. Może niezadowolony podwykonawca... Na logikę to szkoda by było mojego czasu, żeby pisać na forum spółki źle czy dobrze zresztą nt. samej firmy jeśli nie byłem/nie jestem/nie będę z nią związany poprzez akcje lub biznesowo ew na umowę o pracę... Tyle panie pipi :)