• Ja wiem jak będzie Autor: ~Dario [5.173.96.*]
    Przy 30 gr za około miesiąc. Bedziecie wszyscy pisać że usredniacie I zostajecie na longa. Haha
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: ~Dario [5.173.96.*]
    Macie Jeszce jakieś pytania? :)))
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: ~Paweł [37.248.175.*]
    W koncu korekta, czekam na 0,25.
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: ~sid [5.185.42.*]
    "Macie Jeszce jakieś pytania?"
    Ile kupiłeś? ;)
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: ~Dario [5.173.96.*]
    O. Może kupię przy 15gr
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: ~wariat [79.186.195.*]
    Dnia 2021-03-09 o godz. 15:04 ~Dario napisał(a):
    > Macie Jeszce jakieś pytania? :)))
    Ja mam jedno. Skoro wiesz dokładnie co będzie to po co się tym chwalisz, wiedza to potęga a tu rozdajesz ją za darmo stadom randomów z internetów. :D

P.S. co do golasów i takich tam… na pewno nie masz tego w porfelu dłużej niż ja… a czy masz więcej czy mniej to już zupełnie inna sprawa i nie da się jej rozstrzygnąć. ;-)

Peace! :) Jestem totalnie wyluzowany. Wszedłbyś na irc to byś wiedział. To był świetny pomysł z tym kanałem :D
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: warto [83.23.56.*]
    Wydaje mi się, że ignorujesz pewne rzeczy ....

1. ktoś to zbiuera, to troche założenie ale jednak ta górka nie zrobiła się sama .... ale przyjmijmy ze jest to założenie.

2. Jak kupuje to chce kupic tanio. To dosc oczywiste .... kupowac chcemy tanio

3. ale chce kupic szybko i duzo wiec nie az tak tanio

4. jeden z latwoiejszych sposobow zeby kupic duzo i tanio to podtawic koszyk wygenerowac gorke pozniej ja posypac i zebrac ze stop loss naiwniakow

i moim zdaniem to saie dzieje. Drobni przestali sprzedawac to duzy przestal na chwile kupiwac gorka sie zalamala i .... gruby znow kupuje taniej a drobni w panice wywalaja. PO co gruby kupuje .... cos wie lub wydaje mu sie ze wie.

Na moje (to jzu gdybanie na podstawie ankiet instytutu danych z dupy) beda probowali doprowadzic do ciaglych przed emisja (nie jej ogloszeniem a realizacja) a to oznacza ze generalnie kurs bedzie wisiał po tamtej strronie 0,50 .... no ale nie za kazde poieniadze to raz, a dwa zanim dojdzie do emisji ten gruby chce miec jakas konkretna ilosc. Ile to tylko on wie ....

p.s. skoro tak dobzre wiedziales rozumiem ze swoje wszytskie sprzedales w jednej transakcji na 0,59 i bylo tego minimum 100k? ;-)
    A jeszcze jedno .... moim zdnaiem oni tu nie proibuja wyszarpac tego co kupili ludzie ktorzy przyszli tu w styczniu .... próbuja wyszarpac wszystko w co tu sie rozni poubierali od 2015 byc moze (ale wtedy musza siegnac w okolice 2zl wlasnie) lub przynajjmniej 2018 ale tych (masowo) da sie uwolnic od papieru w okolicy złotówki najprędzej.

(mówi eo tych co tak dawno kupili i wciaz trzymaja) Skoro przetrwali to wszystko to oddadza tylko z mikroskopijnym chocby zyskiem zeby powiedziec przy wódce ze oni na GPW nigdy nie dokladaja do interesu.
    No i nie zapominajmy ze wszystko wskazuje na to ze browar nadal bedzie działał wiec ciut spokojniej mozna patrzec w przyszłość .... to niejest tak ze za 2 tygodnie wszystko zniknie .... spokojnie bez nerwow ale owszem to jest praca, nie ma ze kupie poczekam rok sprzedam i juz. Kto umie wyczuc lokalne maksima i minima ten królem
  • Re: Ja wiem jak będzie Autor: ~Dario [5.173.112.*]
    Trochę się pomyliłem śmieć już dziś zaliczy 30 gr albo niżej na 2 fix. Nie za miesiąc
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,09 2025-12-05 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.