nigdy nie miałem z tym problemu. Trzeba tylko karmic rybki po raporcie jak łykają pelikany kazdą ilość bo im sie zarobione miliony swiecą w oczach hahaha. Potem zdziwienie ze nie rosnie po mega raporcie hahaha
Rumun, wydaje mi sie, ze piszesz tak jak rzeczywiscie grasz, i to prawda, przed raportem jest moim zdaniem czas na kupowanie na dole, a nie sprzedawanie. Jesli grasz na krotko wyjdziesz na plusie a jesli na dlugo to srednio Cie obchodzi czy korekta zdjemie 50% czy 68%. Win - win.
Panie Kubo. Gram tu juz tak od roku. Nawet probuje edukowac tutaj w tym celu ale to jak grochem o sciane. Prosze przesledzic wykres. Zbieranie zawsze jest na okolo 2 tygodnie przed szacunkami. Raz mnie tylko wkurzyli bo na miesiac przed szacunkami zaczeli puszczac infa o umowach i musialem zbierac duzo wyzej. Po zebraniu swojej ilosci wystarczy po wynikach karmic marzycieli. Potem do zobaczenia za kolejne 3 miesiace. To jest samograj do robienia pieniedzy
Kumy ,mam dobre wiadomości, spółka nadal utrzymuje pierwsze miejsce w rankingu, na najlepszą spółkę do ostrego dawania sobie w s>>>,na czczo i bez znieczulenia.