tu wczoraj spadek zostął skorygowany i nasttapiło odbicie od 4,36 dołek na 4.13 wczorajszy nastęoni eodbicie byo do +14% czy to powtórka czy zwała zapkanowana na wystraszenie grunt to nie oddać to jka nio edzis to jutro nastapi wybicie na podójnym gazie,.
Faktycznie, te jego posty są trudne do odczytania. Ale sama logika jest poprawna. Poziom ok 4 pln jest silnym wsparciem i raczej cena nie spadnie niżej. Natomiast pytanie jak daleko pojedzie w górę. Na 6 pln można liczyć. Jak się pojawią kolejne pozytywne informacje, to pewnie na więcej.
Posty które piszę trzeba rozumować nie jjest to robione specjalnie po prostu ręka nie nadąza za myslą kto wczyta sie ten zrozumi o co biega . Jakbym tka pisął z łatwym zrozumieniem to by nikt tego nie zauwazył a taak ja niemam wysiłku pisze co mysle bez znakó winterpunkcji bo tak mi wygodniej. Dalej potrzymuje to co było ze kurs tak czy tak bęzie na 10 zł tam czekam
Wszystko ok. Tylko wpisuje te swoje wypociny, jeden za drugim, jakby sraczki dostał! Pisane są tak niechlujnie, że nikt lub prawie nikt i tak nie zwraca uwagi na to, co gość ma do przekazania - a nie ma praktycznie nic! Większość tych, pożal się Boże wpisów, ma działać na emocje i nie są poparte żadnymi faktami, niektórzy mogą stracić swoje ciężko zarobione pieniądze, a na kurs waloru i tak nie mają wpływu.
Dnia 2021-03-04 o godz. 15:32 ~Analityk72 napisał(a): > tu wczoraj spadek zostął skorygowany i nasttapiło odbicie od 4,36 dołek na 4.13 wczorajszy nastęoni eodbicie byo do +14% > czy to powtórka czy zwała zapkanowana na wystraszenie grunt to nie oddać to jka nio edzis to jutro nastapi wybicie na podójnym gazie,.
Jedno mi nie pasuje. Dlaczego dzisiaj nie odbierali od rana, skoro ruch żaden? Przecież dzisiaj dobra okazja była. Czyżby to jednak tylko spekuła tu działa, a dzisiaj była zajęta wyciskaniem soków z Mabionu?
Majstersztyk wytrzepia od leszczy. Ciezko sie juz przedżec zeby zabrac akcje ale jszcze popróbują by złamac 4,3. Jak sie nie uda to UP. Jak uda to beda cisnac az poleje sie krew
SPEKUŁA TAKICH OBROTÓW NIE ROBI ANI TEZ NIKT Z NASZYCH TO ROBIA CO CO CHCA SKUPIC DZIŚ ZROBILI KOREKTE BO WIDZIELI ZE WYSOKO BĘA ZBIERĄC I TU ZROBILI TO CO CHCIELI JEDNAK RUCH W GÓRE BĘZIE ZMOCNIEJSZYM WYBICIEM .
Myślę, że jutrzejsza sesja pokaże. Mimo że jutro piątek, to i tak powinno się coś dziać po takim spadku. Jak zjedzie poniżej 4zł to moim zdaniem oznaczać będzie koniec zabawy.
Raczej oczekiwanie czy syndyk obwieści kolejne "urbi et orbi" z sądu arbitrazowego. Brak wiesci akcje pionowo w dół. W kazdym razie trzeba zrobić zapasy popcornu.