Hehe kiepski z ciebie detektyw,nigdy nicka nie zmieniłem a moich wpisów jest jak na lekarstwo,na kilku spółkach które mam.CFG też mam,wymęczyło mnie już okropnie ale mam.i tak sobie głośno myślę po prostu obserwując kurs od początku jak mam walor.pozdrswiam akcjonariat
https://playway.com/relacje-inwestorskie-gpw ja znalazłem o CFG od ok. 24' do 26' i ok. 36' W skrócie prezes podkreśla, że CFG jest oddłużona z nowym zarządem, a jakość ich gier można ocenić dopiero po prologach lub nowych grach, które się ukażą już za czasów tego nowego zarządu. Polecił również CFG opublikować nowe aktualności.
I co wracamy na 35... Jezu jak mnie już umęczył ten papier. Wiem wiem sprzedać się nie męczyć ale naprawdę spodziewałem się jakieś ciekawszej dynamiki w kierunku północnym ..
Trzeba troszkę cierpliwość poćwiczyć, uboga komunikacja z rynkiem nie ułatwia ale fundamenty nie zmieniły się w mojej opinii. Przynajmniej na ten moment
@adamo28 - powiedz mi proszę/wskaż, gdzie masz takie "kozackie" projekty po pierwsze do zastosowania cross-promo z portfolio z GK PLW + po drugie z zagranicznymi podmiotami, przy takiej wycenie rynkowej spółki....? Cierpliwości potrzeba, tak to prawda, plus obiektywnie oceniając czas na step-up i wykazanie się Prezes-a Inżynier-a, wszyscy czekamy, ale lepiej niech dopracują z "lekką" obsuwą.
Nie wiem gdzie tu widzisz grube sypanie przy takich obrotach. Takie drobne większość z forumowiczów trzyma idąc rano po bułki. Spada pod własnym ciężarem bo nie ma informacji cenotwórczych, a spółka jest marginesem marginesu rynku. Termin ACSa nie dowieziony, słaba komunikacja ze strony spółki, to pod co ma rosnąć pod obietnice? Sam mam ponad 2000 akcji i wiem że w tym marazmie nie sposób z tego wyjść. Skończyło się granie pod obietnice na gamingu. Ludzie oczekują konkretów, a te w najbliższym terminie są dosyć mgliste.