Swoją drogą nie uważasz że to dziwne? Kilku windykatorów ma poważne problemy, gdyby nie restrukturyzacja to byłaby już upadłość. Kupują za 10% wartości i biznesu nie potrafią zrobić? Coś nie tak.
Dnia 2021-02-12 o godz. 21:23 ~Max napisał(a): > albo nie potrafią, albo nas dymają (czyli potrafią).
te windykatory to bardzo ciekawy material na badanie socjologiczne. jak trzeba kasę oddać za obligacje, to uciekają w PPU i gadają o trudnościach. a jak dłużnicy nie chcą placić przedawnionych czy w ogóle trefnych długów, to bredzą że pożyczone pieniądze trzeba oddawać :) nie wiem, może oni te windykatory to jakieś wspólne szkolenia mają?
Ktoś ma niezłe poczucie humoru. Na stronie Obligacje.pl obligi FFI0121 widnieją jako wykupione! Cos przeoczyłem bo na koncie jakoś nie mam kasy za te obligacje!
Jakie to dziwne z obligacji rozliczyć się nie chcą a ich akcje non stop rosną i całkiem dobrze można na nich zarobić To szok że akcje bankruta są po przeszło 1.5 zł i w krótkim czasie można było zarobić grubo ponad 50%