• Czas leci Autor: ~Miki [212.129.74.*]
    Minęły 4 miesiące od ostatniej jałmużny, zapłacili coś może już?
  • Re: Czas leci Autor: ~Max [89.77.188.*]
    Poczekaj na koniuszego on obserwuje wszystkie wątki windykatorów. Działa intensywnie, więc Zaraz coś wymalije zaraz coś wymalije!
  • Re: Czas leci Autor: ~Miki [212.129.72.*]
    Swoją drogą nie uważasz że to dziwne? Kilku windykatorów ma poważne problemy, gdyby nie restrukturyzacja to byłaby już upadłość. Kupują za 10% wartości i biznesu nie potrafią zrobić? Coś nie tak.
    albo nie potrafią, albo nas dymają (czyli potrafią).
  • Re: Czas leci Autor: ~marian_koniuszko [95.44.69.*]
    Dnia 2021-02-12 o godz. 21:23 ~Max napisał(a):
    > albo nie potrafią, albo nas dymają (czyli potrafią).

te windykatory to bardzo ciekawy material na badanie socjologiczne.
    jak trzeba kasę oddać za obligacje, to uciekają w PPU i gadają o trudnościach. a jak dłużnicy nie chcą placić przedawnionych czy w ogóle trefnych długów, to bredzą że pożyczone pieniądze trzeba oddawać :)
    nie wiem, może oni te windykatory to jakieś wspólne szkolenia mają?

Ktoś ma niezłe poczucie humoru. Na stronie Obligacje.pl obligi FFI0121 widnieją jako wykupione! Cos przeoczyłem bo na koncie jakoś nie mam kasy za te obligacje!

https://obligacje.pl/pl/obligacja/FFI0121
  • Re: Czas leci Autor: ~Adam [46.204.18.*]
    Jakie to dziwne z obligacji rozliczyć się nie chcą a ich akcje non stop rosną i całkiem dobrze można na nich zarobić To szok że akcje bankruta są po przeszło 1.5 zł i w krótkim czasie można było zarobić grubo ponad 50%
  • Re: Czas leci Autor: ~marian_koniuszko [95.44.69.*]
    są obecnie po 1,50 ponieważ w sierpniu było scalenie - 1 nowa za 20 starych. w przeliczeniu na ceny sprzed sierpnia to mamy 7,5 gr
  • Re: Czas leci Autor: madarot [89.77.188.*]
    A dziś kolejne 17,5% wzrostu i cena pow. 1,8 zł szok! Jednak to prawda, że na bankrutach najlepiej się zarabia, ale trzeba mieć stalowe nerwy (jaja).
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.