Dnia 2021-02-10 o godz. 11:00 sandman76 napisał(a): > Dnia 2021-02-10 o godz. 06:01 ~Xman napisał(a): > > Wszystko będzie dobrze. > > nie zwracać uwagi na krzykaczy i tyle. > Robić swoje.
Hmmmm robić swoje ,..... a może jakieś konkrety ???? 'szczęśliwi' posiadacze akcji snw nie mają zbyt wiele możliwości od mniej /wiecej 4 miesięcy
a może chodzi o dokupywanie po mocno "okazyjnych" cenach ,....
Dnia 2021-02-10 o godz. 12:16 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-10 o godz. 11:00 sandman76 napisał(a): > > Dnia 2021-02-10 o godz. 06:01 ~Xman napisał(a): > > > Wszystko będzie dobrze. > > > > nie zwracać uwagi na krzykaczy i tyle. > > Robić swoje. > > Hmmmm > robić swoje ,..... > a może jakieś konkrety ???? > 'szczęśliwi' posiadacze akcji snw nie mają zbyt wiele możliwości od mniej /wiecej 4 miesięcy > > a może chodzi o dokupywanie po mocno "okazyjnych" cenach ,....
ostatnie zdanie kluczowe. a tymczasem pracują inne spółki :) Ta jest z tych długoterminowych. Dokupuje sobie od czasu do czasu. Nie mam pewnie takiego jak Grucha, ale chyba już się zebrał niezły :)
Zobacz sobie o jakis spółkach pisałem tu na SANWILu podczas naszych rozmów i przy jakich byly poziomach, a gdzie są teraz :) NIe był to 4MASS :) od razu podpowiem. Mogę ci coś polecić jeżeli nie wiesz, gdzie zarobić :)
Dnia 2021-02-10 o godz. 12:24 sandman76 napisał(a): > Dnia 2021-02-10 o godz. 12:16 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-02-10 o godz. 11:00 sandman76 napisał(a): > > > Dnia 2021-02-10 o godz. 06:01 ~Xman napisał(a): > > > > Wszystko będzie dobrze. > > > > > > nie zwracać uwagi na krzykaczy i tyle. > > > Robić swoje. > > > > Hmmmm > > robić swoje ,..... > > a może jakieś konkrety ???? > > 'szczęśliwi' posiadacze akcji snw nie mają zbyt wiele możliwości od mniej /wiecej 4 miesięcy > > > > a może chodzi o dokupywanie po mocno "okazyjnych" cenach ,.... > > ostatnie zdanie kluczowe. > a tymczasem pracują inne spółki :) > Ta jest z tych długoterminowych. Dokupuje sobie od czasu do czasu. Nie mam pewnie takiego jak Grucha, ale chyba już się zebrał niezły :) > > Zobacz sobie o jakis spółkach pisałem tu na SANWILu podczas naszych rozmów i przy jakich byly poziomach, a gdzie są teraz :) > NIe był to 4MASS :) od razu podpowiem. > Mogę ci coś polecić jeżeli nie wiesz, gdzie zarobić :)
wielkie dzięki ale nie skorzystam sam podpowiadam wcpunk i 4M i ostatnio Bras , ale jak widać dla poważnych (długoterminowych 13 lat z haczykiem ) inwestorów z snw to ciagle nie ta liga
Dnia 2021-02-10 o godz. 12:30 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-10 o godz. 12:24 sandman76 napisał(a): > > Dnia 2021-02-10 o godz. 12:16 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2021-02-10 o godz. 11:00 sandman76 napisał(a): > > > > Dnia 2021-02-10 o godz. 06:01 ~Xman napisał(a): > > > > > Wszystko będzie dobrze. > > > > > > > > nie zwracać uwagi na krzykaczy i tyle. > > > > Robić swoje. > > > > > > Hmmmm > > > robić swoje ,..... > > > a może jakieś konkrety ???? > > > 'szczęśliwi' posiadacze akcji snw nie mają zbyt wiele możliwości od mniej /wiecej 4 miesięcy > > > > > > a może chodzi o dokupywanie po mocno "okazyjnych" cenach ,.... > > > > ostatnie zdanie kluczowe. > > a tymczasem pracują inne spółki :) > > Ta jest z tych długoterminowych. Dokupuje sobie od czasu do czasu. Nie mam pewnie takiego jak Grucha, ale chyba już się zebrał niezły :) > > > > Zobacz sobie o jakis spółkach pisałem tu na SANWILu podczas naszych rozmów i przy jakich byly poziomach, a gdzie są teraz :) > > NIe był to 4MASS :) od razu podpowiem. > > Mogę ci coś polecić jeżeli nie wiesz, gdzie zarobić :) > > wielkie dzięki ale nie skorzystam > sam podpowiadam wcpunk i 4M i ostatnio Bras , ale jak widać dla poważnych (długoterminowych 13 lat z haczykiem ) inwestorów z snw to ciagle nie ta liga > > zarabiaj sobie dalej i skupuj snw > powodzenia >
Dnia 2021-02-10 o godz. 12:30 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-02-10 o godz. 12:24 sandman76 napisał(a): > > Dnia 2021-02-10 o godz. 12:16 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2021-02-10 o godz. 11:00 sandman76 napisał(a): > > > > Dnia 2021-02-10 o godz. 06:01 ~Xman napisał(a): > > > > > Wszystko będzie dobrze. > > > > > > > > nie zwracać uwagi na krzykaczy i tyle. > > > > Robić swoje. > > > > > > Hmmmm > > > robić swoje ,..... > > > a może jakieś konkrety ???? > > > 'szczęśliwi' posiadacze akcji snw nie mają zbyt wiele możliwości od mniej /wiecej 4 miesięcy > > > > > > a może chodzi o dokupywanie po mocno "okazyjnych" cenach ,.... > > > > ostatnie zdanie kluczowe. > > a tymczasem pracują inne spółki :) > > Ta jest z tych długoterminowych. Dokupuje sobie od czasu do czasu. Nie mam pewnie takiego jak Grucha, ale chyba już się zebrał niezły :) > > > > Zobacz sobie o jakis spółkach pisałem tu na SANWILu podczas naszych rozmów i przy jakich byly poziomach, a gdzie są teraz :) > > NIe był to 4MASS :) od razu podpowiem. > > Mogę ci coś polecić jeżeli nie wiesz, gdzie zarobić :) > > wielkie dzięki ale nie skorzystam > sam podpowiadam wcpunk i 4M i ostatnio Bras , ale jak widać dla poważnych (długoterminowych 13 lat z haczykiem ) inwestorów z snw to ciagle nie ta liga > > zarabiaj sobie dalej i skupuj snw > powodzenia >
Chcesz kółkować to kółkuj,mnie to nie rajcuje,nie mam na to czasu ani ochoty. A co do propozycji sandmana ,to jak już zarobimy na Sanku,to chętnie skorzystam z porad,bo między innymi akurat On i Wolnoplus są osobami,z którymi można się wymienić spostrzeżeniami i wiedzą,nie trollują tekstami,że spadnie do tylu i tylu,albo że wracamy do bazy. Jakbyś był trochę poważniejszy,to też mógłbyś wnieść co nieco do tematu,ale póki co,siejesz tu ferment i obciach.
> > Chcesz kółkować to kółkuj,mnie to nie rajcuje,nie mam na to czasu ani ochoty. A co do propozycji sandmana ,to jak już zarobimy na Sanku,to chętnie skorzystam z porad,bo między innymi akurat On i Wolnoplus są osobami,z którymi można się wymienić spostrzeżeniami i wiedzą,nie trollują tekstami,że spadnie do tylu i tylu,albo że wracamy do bazy. Jakbyś był trochę poważniejszy,to też mógłbyś wnieść co nieco do tematu,ale póki co,siejesz tu ferment i obciach.
Ja tu na forum snw jestem w celach obecnie tylko rozrywkowych ,... bo trudno traktowac poważnie tych co od 3-4 miesięcy jak m.in. wolny+ na podstawie swoich "wyliczeń" "analiz" wieszczą powrót snw na poziomy z przed pół roku tj 5 zł , a nawet wyżej a czytanie bajeczek o przejęciu snw przez xyz to dopiero ubaw po pachy
do j-23-ciekawe na jakim smieciu zawisniesz-bo nie wiem czy wiesz ze granie na nic nie robiących smieciach zatudniających pare osob albo takich ktore juz mają kapitalizacje z kosmosu ZAWSZE KONCZY SIE TAK SAMO-a jeszcze jedna cecha takich społek -NADZWYCZAJNA AKTYWNOSC NA ESPI..............a potem -no niestety nic z tego....