nastepny gosc ktory nie ogarnia dzisiejszej terazniejszosci-tu sie szykuje hiperinflacja a on przewiduje jakies zjazdy-I CO JANUSZU -KAPITALIZACJA SANWILU BEDZIE 16 BITCOINow?-bo mowią ze po wejsciu Muska bitcoin bedzie 0.5mln usd
Gościu nie porównuj gruszek do jabłek, gdzie BTC a gdzie przestarzały Sanwil z PRL podejściem? Owszem hossa będzie i to gruba ale nie tutaj, tak w ogóle to powinniście się zainteresować USA i Chinami a nie bananową GPW :)
Dnia 2021-02-09 o godz. 14:05 ~ds napisał(a): > Gościu nie porównuj gruszek do jabłek, gdzie BTC a gdzie przestarzały Sanwil z PRL podejściem? Owszem hossa będzie i to gruba ale nie tutaj, tak w ogóle to powinniście się zainteresować USA i Chinami a nie bananową GPW :)
A ty co się interesujesz PRL-owskim Sanwilem,że tu siedzisz? Tak charytatywnie? :-)
Dnia 2021-02-09 o godz. 14:15 ~ds napisał(a): > od czasu do czasu wchodzę bo po pierwsze chce sprawdzić czy miałem rację a po drugie czasem warto się pośmiać z Waszych wpisów :)
dotychczas wszystko się sprawdziło co mówiłem, jeżeli chodzi o BTC 100% racji , jeżeli chodzi o USA to u nich korekta to u nas krach więc wybieraj sam gdzie chcesz pieniądze ładować, pyzatym stymulus gotówkowy w USA jest tak ogromny że ludzie będzie to wydawać właśnie w części na inwestycje co będzie pchało wyceny
Dnia 2021-02-09 o godz. 14:37 ~ds napisał(a): > dotychczas wszystko się sprawdziło co mówiłem, jeżeli chodzi o BTC 100% racji , jeżeli chodzi o USA to u nich korekta to u nas krach więc wybieraj sam gdzie chcesz pieniądze ładować, pyzatym stymulus gotówkowy w USA jest tak ogromny że ludzie będzie to wydawać właśnie w części na inwestycje co będzie pchało wyceny
Ale my piszemy o tym,co z twoich wróżb sprawdziło się na Sanwilu :-).
do ads -słuchaj januszu ja nie porownuje sanwila do BTC tylko mowie ze jedyną waluta cos wartą bedzie BTC a co do sanwila to , dobra społka z wynikami kasą na koncie a nie tam jakies badziwie produkujące infa i zatrudniające 5 osob-bo takimi własnie tacy jak ty sie grzejecie,i marzycie czego oni tam nie zrobią-A POTEM ZAWISNIECIE NA NIC NIE ROBIĄCYM SMIECIU
Dnia 2021-02-09 o godz. 14:05 ~ds napisał(a): > Gościu nie porównuj gruszek do jabłek, gdzie BTC a gdzie przestarzały Sanwil z PRL podejściem? Owszem hossa będzie i to gruba ale nie tutaj, tak w ogóle to powinniście się zainteresować USA i Chinami a nie bananową GPW :)
Sam sie przecież interesujesz. Siedzisz tu codziennie. USA jest teraz ryzykowne bo z agrubo napompowane wszystko