• kto to ten ds Autor: ~ads [79.186.224.*]
    nastepny gosc ktory nie ogarnia dzisiejszej terazniejszosci-tu sie szykuje hiperinflacja a on przewiduje jakies zjazdy-I CO JANUSZU -KAPITALIZACJA SANWILU BEDZIE 16 BITCOINow?-bo mowią ze po wejsciu Muska bitcoin bedzie 0.5mln usd
  • Re: kto to ten ds Autor: ~ds [185.153.35.*]
    Gościu nie porównuj gruszek do jabłek, gdzie BTC a gdzie przestarzały Sanwil z PRL podejściem? Owszem hossa będzie i to gruba ale nie tutaj, tak w ogóle to powinniście się zainteresować USA i Chinami a nie bananową GPW :)
  • Re: kto to ten ds Autor: ~11 [37.47.189.*]
    Najbardziej ty się interesujesz GPW, a szczególnie SNW
  • Re: kto to ten ds Autor: cmpunk [37.47.45.*]
    Dnia 2021-02-09 o godz. 14:05 ~ds napisał(a):
    > Gościu nie porównuj gruszek do jabłek, gdzie BTC a gdzie przestarzały Sanwil z PRL podejściem? Owszem hossa będzie i to gruba ale nie tutaj, tak w ogóle to powinniście się zainteresować USA i Chinami a nie bananową GPW :)

A ty co się interesujesz PRL-owskim Sanwilem,że tu siedzisz? Tak charytatywnie? :-)
    od czasu do czasu wchodzę bo po pierwsze chce sprawdzić czy miałem rację a po drugie czasem warto się pośmiać z Waszych wpisów :)
    Dnia 2021-02-09 o godz. 14:15 ~ds napisał(a):
    > od czasu do czasu wchodzę bo po pierwsze chce sprawdzić czy miałem rację a po drugie czasem warto się pośmiać z Waszych wpisów :)

Chmmm... Postaraj się bardziej :-).
    Jak widzisz ciągle się tu mylisz, ale wszyscy popełniamy błędy :)
    dotychczas wszystko się sprawdziło co mówiłem, jeżeli chodzi o BTC 100% racji , jeżeli chodzi o USA to u nich korekta to u nas krach więc wybieraj sam gdzie chcesz pieniądze ładować, pyzatym stymulus gotówkowy w USA jest tak ogromny że ludzie będzie to wydawać właśnie w części na inwestycje co będzie pchało wyceny
    Dnia 2021-02-09 o godz. 14:37 ~ds napisał(a):
    > dotychczas wszystko się sprawdziło co mówiłem, jeżeli chodzi o BTC 100% racji , jeżeli chodzi o USA to u nich korekta to u nas krach więc wybieraj sam gdzie chcesz pieniądze ładować, pyzatym stymulus gotówkowy w USA jest tak ogromny że ludzie będzie to wydawać właśnie w części na inwestycje co będzie pchało wyceny

Ale my piszemy o tym,co z twoich wróżb sprawdziło się na Sanwilu :-).
    Przy 2.6 mówiłeś że dalej będzie 2.12, tymczasem było 3,12. Możesz wróżyć dalej
  • Re: kto to ten ds Autor: ~ads [79.186.224.*]
    do ads -słuchaj januszu ja nie porownuje sanwila do BTC tylko mowie ze jedyną waluta cos wartą bedzie BTC a co do sanwila to , dobra społka z wynikami kasą na koncie a nie tam jakies badziwie produkujące infa i zatrudniające 5 osob-bo takimi własnie tacy jak ty sie grzejecie,i marzycie czego oni tam nie zrobią-A POTEM ZAWISNIECIE NA NIC NIE ROBIĄCYM SMIECIU
  • Re: kto to ten ds Autor: ~we [193.192.177.*]
    Dnia 2021-02-09 o godz. 14:05 ~ds napisał(a):
    > Gościu nie porównuj gruszek do jabłek, gdzie BTC a gdzie przestarzały Sanwil z PRL podejściem? Owszem hossa będzie i to gruba ale nie tutaj, tak w ogóle to powinniście się zainteresować USA i Chinami a nie bananową GPW :)

Sam sie przecież interesujesz. Siedzisz tu codziennie. USA jest teraz ryzykowne bo z agrubo napompowane wszystko
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-22 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.