na relaxie przeciez nie musisz brać moich komentarzy pod uwage :) ale miejmy nadzieje, ze i tym razem bedzie ok. Bo jestem zapakowany po korek i czekam na powrót wzrostowy
Spokojnie spokojnie, niestety Blirt ma zawsze czas na napisanie ESPI ale póki co moje informacje jeszcze chyba nigdy nie zawiodły. I oby tak zostało
Poza tym wystarczy też śledzic inne portale L-in, fb gdzie Blirt publikuje bardzo ciekawe nowosci. A jak sa nowosci to są też nowe umowy, na zakup tego co nowe :)
no męczy, szczególnie po gościnnych występach Pana Prezesa. Trzymam się planu i grzecznie czekam. Fakt jest taki, że mogli by się poprawić PR owo... mogli by poprawić komunikacje z Inwestorami. Nie zrozumcie mnie źle... jak już coś jest to jest konkret i nie słuchamy o kamieniach milowych jak na takiej jednej spółce :D ale wypadało by zrobić coś więcej dla nas.
Wziąłem 441 z prawej po 18,90. Zysk netto szacuję w widełkach 8,5-11,5 mln.
Ze sprawozdania za Q3 - "Dodatkowo Spółka powołała osobną strukturę pracującą nad nowymi rozwiązaniami diagnostycznymi związanymi z diagnostyką i profilaktyką zakażeń układu oddechowego ze szczególnym uwzględnieniem COVID-19.". Jeśli oni ze swoich produktów skleją jakieś testy, to marża na tym będzie kosmiczna.