• Nieruchomość Autor: select [5.184.231.*]
    Rezerwacja nieruchomości na Śląsku, widać że ta którą mają daje pozytywne przepływy i realizują założenia o których informowali w raporcie.
    Jeszcze niech podadzą informacje dotyczące nowej strategii bo te bardziej mnie interesują.
  • Re: Nieruchomość Autor: select [46.134.68.*]
    Minął termin rezerwacji.
    "Na podstawie Umowy, Kupiec dokonała rezerwacji Nieruchomości do 28 lutego 2021 r"
    Powinni niedługo dać jakiś komunikat czy kupują czy jednak odpuscili.

No i oczywiście co robią w kierunku realizacji nowej strategii.
  • Re: Nieruchomość Autor: ~malujeARKUSZpo10szt [89.79.21.*]
    Z nieruchomością info nie ma wielkiego znaczenia. Nie ma ona takiego impaktu na notowania. Gramy w to że spółka ogłosi coś czego się nie spodziewamy i tylko to ma sens. Niemniej dzięki za odnotowanie faktu.

Akumulacja na tym papierze większej ilości, poniżej 1.70 mega trudna. Chyba łatwiej będzie kupić jednak wyżej, od ludzi ostatniego swingu up, którzy będą chcieli wyjść na zero albo z małym zyskiem. Więc dopóki tutaj nie pojawi się jakaś większa podaż na wyższych zakresach to odpuszczam. Chyba że ktoś rzuci poniżej 1.70 to będzie miło.
  • Re: Nieruchomość Autor: select [185.119.210.*]
    No też czekam na infa dotyczące strategii, które to powinny być cenotwórcze.
    Uważam jednak, że Kupiec czeka na finał rozmów BVT z interesariuszem. Tam jest na tę chwilę główna rozgrywka i kierunek dla KUPCA. Albo sprzedadza 50% udziałów albo bedzie to nowe, konkretne aktywo w spółce.
    Co do akumulacji, obecna cena wydaje się już ok, co nie oznacza, że nie będzie niżej jak kilka dni temu.
    Wskaźniki schłodzone i obecny poziom wydaje się dobry na zwrot i powolny marsz na północ. Chyba, że pójdą konkret infa to będzie szybki.
    Ps. Wszedłem dla obserwacji lekko w OUD, bo rzeczywiście wykres jest bliźniaczy do BVT.
    Co do branży o której pisałeś, że Lewy tam wchodził, to niestety nie domyśliłem się o jaką chodzi, ale dzięki za sugestię.
    Odnośnie twojej teorii dot. analogii OUT do BVT. Moderator papierów posługuje się czasem szablonem ale nie napiszę tutaj żeby nie ułatwiać mu sytuacji. Zapewne taguje sobie forum bankiera i tego typu źródła, jakimś Brand24. Jak chcesz to Ci podeślę na maila ;)
  • Re: Nieruchomość Autor: select [185.119.210.*]
    Jeśli możesz to chętnie
    piotr.celes (at) onet.pl
    Tak przy okazji to Twoj Nick nie nawiązuje do Carpathia C, gdzie było dużo transakcji po 10szt? Chyba tam Cię widziałem na początku zeszłego roku.
    Zaraz napiszę
[x]
KUPIEC 0,00% 1,15 2025-11-12 11:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.