Jakby spadło, to ja bym też jeszcze dobrał, bo mi się środki uwolniły, ale nie zanosi się.
Czekamy na przebicie psychologicznej bariery 0,6X, wówczas polecimy.
jak przebije 0,6 też warto kupić.. Ryzyko będzie mniejsze niż moje zakupy po 0,55. Mógłbym uwolnić środki na apisie (w miesiąc 30 %) ale na razie się wstrzymję. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.
W przyszlym tygodniu wybicie powyzej 60gr to jyz pewne.
Prognozowalem na ten tydzien ale jednak za szybko ,mysi sie pomielic jakis czas i ruszymy napewno.
Cierpliwosci.
Dnia 2021-01-16 o godz. 01:45 ~Tom napisał(a): > W przyszlym tygodniu wybicie powyzej 60gr to jyz pewne.
Tak samo pewne jak 1,0 PLN w tym tygodniu i 3,0 PLN do końca stycznia. Twoje tzw. "prognozy" wysysane z palca nie mają żadnej wartości. To są raczej pobożne życzenia i tzw. chciejstwo a nie prognozy. Ciekawe jaką masz metodę prognostyczną i na czym opartą - chyba na marzeniach sennych. Pitolenie o wzrostach, kiedy nie ma ku temu żadnych podstaw ani widoków jest zwykłym naganianiem a nie rzetelną prognozą opartą na RZECZYWIŚCIE ISTNIEJĄCYCH przesłankach.
Moim zdaniem czekają nas spore spadki na tym walorze w najbliższym czasie. Wykres na to wskazuje ponieważ sygnały spadkowe są jednoznaczne. MACD - sygnał S, spadające krótkie średnie i rozpoczęty spadek średnich odpowiadających za trend w średnim terminie. Jeżeli to połączymy z wielodniową NIEUDANĄ próbą przebicia strefy oporu, dostajemy 90% szans na spadki.
Dnia 2021-01-16 o godz. 01:45 ~Tom napisał(a): > W przyszlym tygodniu wybicie powyzej 60gr to jyz pewne. > > Prognozowalem na ten tydzien ale jednak za szybko ,mysi sie pomielic jakis czas i ruszymy napewno. > > Cierpliwosci.
Jak tam naganiaczu tom PEWNE wybicie ponad 60gr, które miało nastąpić w tygodniu zakończonym 22.01.2021?