CZY DALSZY SPADEK KURSU SANWILU MOZE SPOWODOWAC ZE W PEWNYM MOMENCIE POSIADAJĄCY AKCJE BEDĄ MIELI AKCJE O WARTOSCI UJEMNEJ-JAK SĄDZICIE PANOWIE -KIEDY TO NASTĄPI?-JAK ZWYKLE PROSZE O MERYTORYCZNĄ ODPOWIEDZ-czytałem wasze wypowiedzi jestem zachwycony fachowymi analizami są niesamowite i na stałe zapiszą sie w annałach mysli ekonomicznej
Dnia 2020-12-15 o godz. 10:05 cmpunk napisał(a): > Dnia 2020-12-15 o godz. 09:58 ~11 napisał(a): > > Tylko kiedy były liczone akcje na forum to nie uzbierało się nawet 200k > > Bo niewielu wogóle zareagowało. Może jeszcze się ogarniemy i na poważnie zrobimy liczenie.
wcmpunk - pudło rezonansowe popiera każdy 'obiecujący' wątek (który może sam zakłada)
A do wszelkiego rodzaju wyliczeń najlepiej zaangażować wolno+/-, 'analityk' najwyższej próby !!! to przecież ON , a nie np. ja i inni pisał że 2,60 i mniej tu będzie
pytanie do tych medrcow ponawiam-co sie dzieje-czy prezes juz wszystko sprzedał?-oj mądrale z koziej wólki- nie kompromitujcie sie tylko cicho siedziec
Dnia 2020-12-15 o godz. 17:53 ~Mr_Weles napisał(a): > 11 > > > > Gratuluje naiwności , że pokarze komukolwiek ile mam akcji ... > > > > To tak jakby grać w pokera pokazując przeciwnikowi co ma się na ręce. > > > > Dla mnie niezrozumiałe i mało profesjonalne.
No to w jaki sposób proponujesz ogarnąć temat porozumienia i policzenia akcji?