Jak to rano przeczytałem, to byłem w ciężkim szoku. 140mln wyceniony Exchange a 65mln kapitalizacja całego Holdingu, przy czym Colections jest warte więcej niż Exchage, to oznacza, że tutaj powinno być około 70zł/akcje !!! Wysiedzieliśmy to xyz, troszkę zajęło, ale teraz sky is the limit, już poparte raportem.
Dnia 2020-12-11 o godz. 11:33 ~kangoro napisał(a): > do końca roku afhol będzie wyżej niż Biomed ale jakie to ma znaczenia jak on wcale nie ma biomedu ...
Zapytałem fachowca red-a, ale się nie odezwał, czyli pomyślałem, że warto zrobić kółko na Biomed i patrz, szybkie 2000 na piwko za AFHOL jest :) red dzięki, że się nie odezwałeś.
Na CDP dzisiaj też niezła jazda, zazwyczaj w dół :), ale coś można wyrwać, chociaż zbyt mocna ostatnio reklama nie pomaga, lepiej unikać...raczej na Biomed na drugie kółko można się przyczaić, jak myślisz red?
Co myślę?Mianowicie,to,że ktoś wam pcha nic nie warte akcje.I tak naprawde ,nie poszliście do góry nawet o krok,2-3 małe zrzuty akcji i jesteście na 5 zł(-6%oferta kupna,+4% oferta sprzedaży).Jęsli akcje, sa tak niedowartościowane,jak niektórzy powiadaja,to dlaczego tak sypia akcjami? Odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Może się mało znam na ludziach (bardziej na cyfrach) i za "miętki" jestem, ale chyba w pewnych tematach trzeba niektórym odpuścić...bo to nic dobrego nie przyniesie. Ja odpuszczam :) Kumaci będą wiedzieli o co chodzi i będą na pewno wyrozumiali.
Akcje póki na duuużym plusie( jak dla mnie ) trzymam, a zapowiada się jeszcze lepiej !!! Miłego weekendu :)
Dnia 2020-12-11 o godz. 13:20 ~red napisał(a): > Co myślę?Mianowicie,to,że ktoś wam pcha nic nie warte akcje.I tak naprawde ,nie poszliście do góry nawet o krok,2-3 małe zrzuty akcji i jesteście na 5 zł(-6%oferta kupna,+4% oferta sprzedaży).Jęsli akcje, sa tak niedowartościowane,jak niektórzy powiadaja,to dlaczego tak sypia akcjami? > Odpowiedz sobie sam na to pytanie.