Ja już rozmawiałam z DM PKO BP. Mają trochę wyższą prowizję ,ale do końca przyszłego roku promocje na prowadzenie konta maklerskiego i tam zamierzam się przenieść.
Zdecydowanie polecam konto w XTB, zupełnie inny standard i niższe koszty prowadzenia. Proponuję na start założyć sobie takie darmowe konto, a później podjąć ostateczną decyzję czy spełnia one oczekiwania. Gdy w zeszłym miesiącu mieli 30 minutową awarię, to wypłacili klientom odszkodowania. Ja korzystam z obu rachunków, ale teraz z ING się już pożegnam.
Szanowni Inwestorzy, powiedzcie proszę czy jest już jakieś miejsce gdzie zrzeszają się klienci tego Domu Maklerskiego w/s pozwu zbiorowego? Z góry dziękuję za wskazanie miejsca - bo sam nie wiem gdzie tego szukać w gąszczu informacji n ten temat..
Ja także zamykam, ale powiedzcie mi gdzie otworzyć? Mam drugie konto w PKO.BP, ale nie chcę mieć wszystkiego w jednym DM. Na ten weekend planowane są przerwy techniczne w PKO.BP, Santander, Alior, aż strach myśleć co będzie jeśli u nich też będą takie numery jak w ING.
Ja również...
Powiem szczerze, że jakoś zawsze miałem więcej zaufania do banku, bo jednak środki pod większą kontrolą niż u innych maklerów... Jednak po awarii chyba zmienię zdanie...
Ktoś posiada? Poleci?