• Bardzo dobry raport za 3Q Autor: ~ABC [89.64.73.*]
    Solidny raport. Dobre wyniki. Ryvu to przyszła gwiazda polskiej biotechnologii. Szukacie jednorożca. To jeden z nich. Jak tylko SEL120 zostanie skomercjalizowany Ryvu stanie sie najcenniejszą spółką biotechnologiczną w Polsce.

Link: https://ryvu.com/pl/inwestorzy-media/raporty-gieldowe/
  • Re: Bardzo dobry raport za 3Q Autor: ~tom [89.64.63.*]
    12 baniek straty w 3kw. - wyśmienity wynik- nie ma co.
  • Re: Bardzo dobry raport za 3Q Autor: ~ABC [89.64.73.*]
    Tak może napisać ktoś, kto nie rozumie tego biznesu. Polecam inne fora, skoro nie rozumie Pan specyfiki działalności spółki biotechnologicznej opartej na pracach badawczo-rozwojowych i realizacji kolejnych kamieni milowych w ramach umów partneringowych z najwiekszymi firmami farmaceutycznymi. Ryvu realizuje wszystkie założenia, zwieksza przychody R/R, a w 2021 i 2022 osiągnie kluczowe z punktu widzenia przyszłości rynku biotechnologicznego w Polsce etapy rozwoju najważniejszych kandydatów na leki, które wystrzelą tę firmę w kosmos.
  • Re: Bardzo dobry raport za 3Q Autor: ~tom [89.64.63.*]
    Jak na razie to mamy zjazd z 75zł do 50zł i rezygnację z niektórych projektów - więc nie idą zgodnie z planem...
    Mamy ewidentny trend spadkowy co oznacza, że wielu inwestorów pozbywa sie akcji czyli nie wierzy w dalsze wzrosty w najbliższym czasie.
    Jak widać po kursie nie jest to tylko moja opinia - akurat osobiście nie miałem wpływu na spadki kursu bo swoje akcje sprzedałem 3 miesiące temu na górce (ja miałem szczęście, współczuje tym co kupili po 70-75zł)...
  • Re: Bardzo dobry raport za 3Q Autor: ~Paw [84.10.110.*]
    Koncentracja na pewniakach, większa szansa na sukcesu i partnering.
  • Re: Bardzo dobry raport za 3Q Autor: ~Pet [89.64.56.*]
    Dla spółek o charakterze r&d straty są normalne... inwestujesz a sie nie znasz? Po nawiązaniu współpracy i wplynieciu sporej kasy na konto albo po jakimś znaczącym odkryciu akcje leca ostro do góry. Ale to się zdarza raz na czas. Standardowo co kwartał r&D wykazuje stratę. Mysle ze przedszkolak by to ogarnął.
[x]
RYVU -1,40% 28,10 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.