• Przeglądałem sobie sprawozdanie za 3 kwartał i tak wnioski. Autor: ~Hobbysta [83.30.95.*]
    Firma LGT notuje systematyczne zyski po raz kolejny zwiększając swoje przychody. Ma samą nieruchomość wartą blisko 2 mln złotych. Samochody za 300 tys. i komputery za 150. EBIT dla kwartału 200. A warci są na giełdzie ok 5 mln. A najlepsze jest to że do tego stopnia nie wiedzą co robić z pieniędzmi - że inwestują w... fundusze inwestycyjne... Gdzie jest ok miliona. I teraz pytanie na co czekać. Podejrzewam, że jest to tak bardzo popularny temat inwestycyjny, że to co napisałem przeczyta ktoś w 2021 -
  • Re: Przeglądałem sobie sprawozdanie za 3 kwartał i tak wnioski. Autor: ~dr_wezol [83.168.117.*]
    Dnia 2020-11-16 o godz. 14:09 ~Hobbysta napisał(a):
    > Firma LGT notuje systematyczne zyski po raz kolejny zwiększając swoje przychody. Ma samą nieruchomość wartą blisko 2 mln złotych. Samochody za 300 tys. i komputery za 150. EBIT dla kwartału 200. A warci są na giełdzie ok 5 mln. A najlepsze jest to że do tego stopnia nie wiedzą co robić z pieniędzmi - że inwestują w... fundusze inwestycyjne... Gdzie jest ok miliona. I teraz pytanie na co czekać. Podejrzewam, że jest to tak bardzo popularny temat inwestycyjny, że to co napisałem przeczyta ktoś w 2021 -

Hobbysto, nie martw się! :-)
    Najważniejsze, że jeśli 1 stycznia - zgodnie z ustawą - pojawi się obowiązek korzystania z platform elektronicznych przy zamówieniach publicznych (takich jak platforma LG Trade - PZP24.pl - będzie czytać twoje komentarze na tym wątku masa ludzi :-)

Tak na marginesie: jak się wejdzie na PZP24.pl to wśród klientów na samym dole mamy... sanepid... Takie czasy.
    Nie ma wątpliwości, że klientów w najbliższym czasie mocno przybędzie, a ta platforma to na razie główny biznes LG Trade.
  • Re: Przeglądałem sobie sprawozdanie za 3 kwartał i tak wnioski. Autor: ~pukki [89.73.72.*]
    Dzisiaj jakieś większe wymiany. Takiego kupna tu nie było od lipca. Następny większy pakiet położony na 1,4zł
  • Re: Przeglądałem sobie sprawozdanie za 3 kwartał i tak wnioski. Autor: ~emka [85.221.156.*]
    ale....skok w dół?
[x]
LGTRADE 0,00% 2,90 2025-11-12 14:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.