Ktoś od jakiegoś miesiąca skupuje codziennie po kilka akcji gdy tylko kurs trochę spadnie.
Szczerze mówiąc mam swój typ. Jest to osoba, która chwaliła się jakiś czas temu jak to namieszałą przy kursie przy ostatnich większych wzrostach i kupowała duże ilości akcji powyżej złotówki. Cóż, wirtualna strata najwyraźniej boli, a ten człowiek to niezły Janusz GPW. Współczuję tej osobie chorobliwego śledzenia kursu, bo musi to być bardzo frustrujące.
No witam witam, to ja Janusz. Wywołujesz mnie do tablicy, spytam co masz na celu? Skupiłem jeszcze trochę papierka w granicach 70gr - nie dziś. Nie bolą mnie żadne straty, no może te np, jak na KRV na które nie ma się wpływu. Kurs śledzę często całymi dniami - czerpie z tego przyjemność, ale nie tylko tej spółki a całego portfela, Janusze giełdowi tak mają. Jeżeli w raporcie nie widzisz dobrych info to trzeba nauczyć się je czytać, pisałem już wcześniej, tutaj zysku nie zobaczy nikt przez najbliższe lata! Widać dzisiaj kolejne osoby dostrzegły spółkę po raporcie co widać po obrotach. Powiadasz ktoś codziennie skupuje po kilka akcji, jeżeli dla Ciebie kilka akcji w postaci 158k sztuk na tej spółce w dzisiejszym obrocie to mało to gratuluje! Nawet w dogrywce wciągnął ich ktoś 10k. Czekaj na dobre info, niestety długo się nie doczekasz, wywal papier bo nie wiem po co tu siedzisz.
Jeśli śledzisz kurs spółki tak jak mówisz, to na pewno zauważyłeś, że nie chodzi mi o normalne transakcje tych, którzy chcą kupić akcje, tylko osoby, która podbija kurs skupując po jednej sztuce akcji (dzisiaj skupował po 10 sztuk) od razu wtedy, kiedy ktoś sprzeda niżej i kurs pójdzie w dół. I ta osoba nie robiła tego tylko dzisiaj, tylko tak się już bawi od kilku tygodni.
Dziś obroty były większe, dlatego nie będę się przywalał do dzisiejszej sesji, ale dobrze wiedziałeś o co mi chodzi, więc proszę uprzejmie, nie rżnij głupa.
To ja podbijam o te jedna sztuke oprócz mnie jest jeszcze co najmniej jedna osoba która tak robi. Kto kumaty ten wie po co to robię ty niestety chlopczyku się mylisz i to grubo jeśli chodzi o ta podbitke
Ty natomiast chyba nie grzeszysz inteligencją, jeśli myślisz, że trzeba być "kumatym", żeby wiedzieć po co to robisz. Zresztą cała Twoja wypowiedź zalatuje gimbazą, więc może po prostu mama powinna zrobić Ci przerwę od komputera. Mimo wszystko pozdrawiam.
Proponuję Ci się doszkolić skoro widzisz w mojej podbitce jakąś dziwną teorię. Jestem tu dłużej od Ciebie ty nagle się pojawiłes i myślisz że taka podbitka to grubsza sprawa??? Smiszny jesteś.
Naucz się czytać ze zrozumieniem, nie wagaruj, wiem, że teraz nauczanie jest prowadzone tylko zdalnie, ale też na pewno można coś wynieść, jak się uważa na lekcjach!
Nie uważam, że podbijanie paroma sztukami akcji to grubsza sprawa, wręcz przeciwnie, jest to żenada. A w kwestii dzisiejszej podbitki to nawet napisałem, że nie będę się czepiał, bo w końcu były obroty. Więc jak mówiłem, wracaj do szkoły.
Na cdr , dat, lvc też długo nic nie było widać w raportach a gdzie teraz są każdy widzi. Już sporo osób ucieka z covidowych balonów i szuka zdrowego tematu na duży pieniądz, tylko patrzeć jak wejdą fundy i wtedy się zacznie. Kto ma rozum tem wie co robić.
Kolego napisz dlaczego cię to frustruje?,bo takie odnoszę wrażenie i to chyba ty bez przerwy śledzisz notowania.Wyluzuj się ,przeanalizuj czy inwestycja w fin-tech to ta trafiona.Zdrowia i cierpliwości życzę.
Dzisiaj wczoraj i od miesiączka też podbijam po 10 czy 100 czy 1000 czy 10000 akcji , trochę tego zbieralem i nie wiem co Ci to przeszkadza że tak robie? Masz akcje to się ciesz A nie szukaj problemow