Moim zdaniem jutro z rana będzie jeszcze jeden komunikat o nocnych rozmowach , które zakończyły się sukcesem i podpisaniem umowy z medicofarma. Moim zdaniem jednak rozpoczniemy na plusie.
Tak czy siak są emocje i to jest najważniejsze(przynajmniej dla mnie bo ja uzależniony). Teraz jestem ciekaw czy dzisiaj zasnę czy jestem takim twardzielem czy jednak się spłaczę w poduszkę :) Zobaczymy rano o co kaman i jak bardzo zaboli hyhy
Spokojnie to tylko pieniądze, już nie tyle straciłem w życiu, pieniądze rzecz nabyta, raz są raz ich nie ma.
Moim zdaniem będzie bardzo dobrze liczę na info z rana wyjaśniające bardziej ta sytuację.
A czy wczoraj nie był 1 kwietnia ? Może żarcik aprilisowy
Patrząc na wyniki HRC, mam nadzieję, że nie pójdziecie drogą AQT, wiedząc, że prezes ma akcje prawie za darmo, a jeszcze niedawno kosztowały 3 pln. Nie zdziwię się, bo dzisiaj kasa się liczy.
Dziwne. Przecież na miejscu prezesa wystarczyłoby produkować espi 2 razy tyg o wejściu foto/covid/gejming podbić kurs akcji ile się da, sprzedać z zyskiem i nara. I to byłoby dobre wyleszczenie i by się nam należało xD A tak to nie wiem, co to za czary są.
Ja się zastanawiam jeszcze czy nie będzie term sheet z January Ciszewskim lub jego któraś ze spółek. Gość ma kasę na spłatę zobowiązań medicofarma. I chętnie podejmie się produkcji testów. Jeszcze będą się bić o to kto ma produkować testy.
ano spekuluja ludziska Ci glupsi czytaja i lykaja 50% przekazu i pozniej maja momety zawahania zle podejmuja decyzje ....na te chwile przecietny inwestujacy niech da sobie spokoj z ta spolka Ci zagrozali wyjadacze niech se graja pod kolejna ture negocacji i mozliwy zwrot. Dla poczatkujacych lepiej nie zyskac niz stracic i pozniej biadolić .....