• Kupiłem 10 000 akcji pkc, czy je dostanę? I po ile? Autor: ~Jedi [31.182.150.*]
    nacisnalem kup pkc zanim kurs zostal zawieszony, mam pierwsze kontrakty pkc na arkuszu, czy ktoś sie orientuje Po jakiej cenie dostane akcje? po cenie pierwszych 10k kontraktów po stronie sprzedaży? Czy po usrednionej cenie po odblokowaniu kursu?

Bardzo proszę o pomoc.
  • Re: Kupiłem 10 000 akcji pkc, czy je dostanę? I po ile? Autor: ~Rafakomatic [5.173.56.*]
    Jeżeli nie zrealizowało ci zlecenia przed zawieszeniem to teraz jak będziesz je trzymać to dostaniesz po usrednionym kursie po odblokowaniu, aktualnie TKO było na poziomie 0.70 PLN
  • Re: Kupiłem 10 000 akcji pkc, czy je dostanę? I po ile? Autor: ~fido [31.182.239.*]
    1. Jeszcze nie kupiłeś tylko złożyłeś zlecenie po każdej cenie
    2. Tko czyli teoretyczny kurs otwarcia jest około 70 groszy w tym momencie. Jeśli widłowy by to puścił co jest mało prawdopodobne to po tyle dopiero kupisz. Jeśli braknie Ci środków na koncie to zredukują zlecenie
    3. Jeśli widłowy nie puści dziś to Twoje zlecenie będzie nieważne chyba , że zaznaczyłeś termin na następne dni
    4. Ucz się młody bo golasem zostaniesz i to nie jeden raz
[x]
OPTIGIS -4,62% 0,62 2025-11-10 16:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.