• artykuł o bankach Autor: ~art [31.60.8.*]
    panowie i panie kto nie czytał polecam artykuł Parkietu o kondycji banków gdzie millenium jest również opisywane i to w dość pozytywnym świetle. zapraszam do lektury szczególnie tych co dużo krzyczą może się coś dowiedzą :)
    https://www.parkiet.com/Banki/308229971-Nie-wszystkie-banki-mocno-zakrecily-kurek-z-kredytami.html
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~jacek [212.96.228.*]
    czytałem chyba jko jeden z nilicznych bankow na +
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~marsu [195.189.35.*]
    Ostatnio pojawiło się wiele artykułów o bankach, oczywiście o tym że już są na skraju bankructwa i inne negatywy - widać gołym okiem że ktoś chcę cos osiągnąć. Biorąc pod uwagę historyczny dołek w akcjach wszystkich banków, niektórzy widzą tutaj swoją szansę!
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~donCiccio [31.0.176.*]
    Każdy kto ma oszczędności stara się gdzieś zainwestować żeby majątku inflacja nie zjadła. Światowy kapitał też szuka tanich inwestycji. Chińczycy, pejsy, amerykanie i inni drenują giełdy by bezpiecznie ulokować lub przynajmniej zarobić. Przyjdą i tutaj
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~Vip [188.146.183.*]
    Ta , tylko zauważ że to nigdy już znacząco nie pójdzie w górę, to jest niestety ustawione na krótkie szoty i większość ludzi umoczy. Tak się dzieje w każdej dziedzinie. ... krótkowzrokność oraz dziadostwo ogólnie rzecz ujmując. Nie piszcie proszę już o tym jakie to będą zyski i prolągaty. ...
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~sworex [82.177.246.*]
    ty sie imbecylu polskiego naucz, zyski tu nie tyle będą co były są i będą
    Szału na razie tu nie będzie, ale mi wystarczy +10% do -5% miesięcznie. Wtedy każdy tu zarobi i traderzy i longi. Nie było konkretnych powodów do spadków w marcu, myślę że we wrześniu i paździeniku trochę odrobi. To spokojny papier dla opanowanych inwestorów
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~Vip [188.146.173.*]
    A Ty pewnie wierzysz w garbate aniołki? No to daj teraz upust swojej wiedzy oraz chamstwa i drobnomieszczaństwa
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~Młody [89.64.49.*]
    Nie wiem o co Ci chodzi kolego o nicku VIP :) najeżdżasz na te millennium od kilku tygodni i jaki masz w tym cel?
    Piszesz takie pierdoły że większość ludzi umoczy ale dużo osób siedzi tu z akcjami kupionymi po 2,5-2,7 i czeka na spokojnie aż banki się odbiją nawet jeśli to miałoby być za rok lub dwa.
    Idź sobie pomarudź na inne fora.
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~Vip [188.146.173.*]
    Już Ci tłumaczę. ... najeżdzam bo to co się wyprawia to niezły kibel, mało tego typki różnej maści pieją że jest oki oraz typują. ... już w poniedziałek że będzie high life. I to mnie mierźi, wyrażam swoją opinię która jest adekwatna do realu. Brawo dla Ciebie że czytasz ze zrozumieniem, dlatego opierniczaj tych co piszą bzdury o kokosach. Wiem że kiedyś za prawdę ludzi palili ... może mi się upiecze
    Żółć zalewa ? Po co się tu produkować skoro to badziew ?
  • Re: artykuł o bankach Autor: ~Vip [188.146.183.*]
    Tak żółć połączona z obrzydzeniem i wstrętem. ... a'propos czy Ty Młody nie jesteś czasami Młodą, wyczuwam dużą dawkę estrogenu z niewielką domieszką kortyzolu
[x]
MILLENNIUM 2,42% 19,04 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.