panowie i panie kto nie czytał polecam artykuł Parkietu o kondycji banków gdzie millenium jest również opisywane i to w dość pozytywnym świetle. zapraszam do lektury szczególnie tych co dużo krzyczą może się coś dowiedzą :) https://www.parkiet.com/Banki/308229971-Nie-wszystkie-banki-mocno-zakrecily-kurek-z-kredytami.html
Ostatnio pojawiło się wiele artykułów o bankach, oczywiście o tym że już są na skraju bankructwa i inne negatywy - widać gołym okiem że ktoś chcę cos osiągnąć. Biorąc pod uwagę historyczny dołek w akcjach wszystkich banków, niektórzy widzą tutaj swoją szansę!
Każdy kto ma oszczędności stara się gdzieś zainwestować żeby majątku inflacja nie zjadła. Światowy kapitał też szuka tanich inwestycji. Chińczycy, pejsy, amerykanie i inni drenują giełdy by bezpiecznie ulokować lub przynajmniej zarobić. Przyjdą i tutaj
Ta , tylko zauważ że to nigdy już znacząco nie pójdzie w górę, to jest niestety ustawione na krótkie szoty i większość ludzi umoczy. Tak się dzieje w każdej dziedzinie. ... krótkowzrokność oraz dziadostwo ogólnie rzecz ujmując. Nie piszcie proszę już o tym jakie to będą zyski i prolągaty. ...
Szału na razie tu nie będzie, ale mi wystarczy +10% do -5% miesięcznie. Wtedy każdy tu zarobi i traderzy i longi. Nie było konkretnych powodów do spadków w marcu, myślę że we wrześniu i paździeniku trochę odrobi. To spokojny papier dla opanowanych inwestorów
Nie wiem o co Ci chodzi kolego o nicku VIP :) najeżdżasz na te millennium od kilku tygodni i jaki masz w tym cel?
Piszesz takie pierdoły że większość ludzi umoczy ale dużo osób siedzi tu z akcjami kupionymi po 2,5-2,7 i czeka na spokojnie aż banki się odbiją nawet jeśli to miałoby być za rok lub dwa.
Idź sobie pomarudź na inne fora.
Już Ci tłumaczę. ... najeżdzam bo to co się wyprawia to niezły kibel, mało tego typki różnej maści pieją że jest oki oraz typują. ... już w poniedziałek że będzie high life. I to mnie mierźi, wyrażam swoją opinię która jest adekwatna do realu. Brawo dla Ciebie że czytasz ze zrozumieniem, dlatego opierniczaj tych co piszą bzdury o kokosach. Wiem że kiedyś za prawdę ludzi palili ... może mi się upiecze
Tak żółć połączona z obrzydzeniem i wstrętem. ... a'propos czy Ty Młody nie jesteś czasami Młodą, wyczuwam dużą dawkę estrogenu z niewielką domieszką kortyzolu