Pytanie kiedy i czy w ogóle będzie...
Pozdrawiam
Misiek
Ps. Raczej mam wrażenie że tu już jest dystrybucja a nie zbieranie, które było przed wybiciem...
Dnia 2020-08-10 o godz. 18:07 ~Misiek napisał(a): > Pytanie kiedy i czy w ogóle będzie... > > Pozdrawiam > > Misiek > > Ps. Raczej mam wrażenie że tu już jest dystrybucja a nie zbieranie, które było przed wybiciem...
Misiek, jaka dystrybucja, z takimi obrotami jak w osiedlowym warzywniaku kto i komu miałby to dystrybuować. Po prostu krezusi bankiera wzięli się do roboty, której nie potrafią i po zupełnie spalonej próbie zainteresowania rynku gniotem następuje powolny powrót do bazy. Tu nie ma większych zawiłości, to wygląda bardzo prosto :))
Ja tam sprzedałem i kupiłem Aztec po 3.60 który całkiem dobrze wygląda. Tu wrócę gdy kurs ubiór dni przez tydzień lub dwa może na 20 gr może na 17? A może mnie w konia zrobi banda decydentów i te5az pójdzie na 40??? Nie idźcie ta drogą hehe
Skubas,
Oczywiście tak samo jak warzywne były te górne widły tak samo warzywna jest dystrybucja... Chodziło mi że jak kilka dni temu było skubanie o którym pisałeś to teraz tego w ogóle nie ma.
Tak oceniając to jak doszło do tych 36 groszy, to bez realnego powodu, kurs wzrósł 4-krotnie.
Obroty były jakie były... ale krotność wzrostu w krótkim czasie całkiem, całkiem...
A może jeszcze nas jednak zaskoczy...
Pozdrawiam
Misiek