Prezes myślę, że twoje żarty nie są zabawne,Ciekawe ile kosztuje wyśledzenie takiego człowieka ? Ciekawe czy jednego z najbogatszych ludzi w tym kraju stać na zlokalizowanie takiego cwaniaka? Ciekawe co się z takimi robi? :)
Dnia 2020-08-27 o godz. 11:45 ~czysciciel napisał(a): > Prezes myślę, że twoje żarty nie są zabawne,Ciekawe ile kosztuje wyśledzenie takiego człowieka ? Ciekawe czy jednego z najbogatszych ludzi w tym kraju stać na zlokalizowanie takiego cwaniaka? Ciekawe co się z takimi robi? :)
uuu, ciekawe co się robi z groźbami karalnymi ? nerwy puszczają, ale na własne życzenie pośmiewiskiem zostali, już nie chodzi o jacht a o to głupie tłumaczenie zasadności i wierzenie że ktoś to łyknie ;)
no proszę internetowe trole się wystraszyły. Jak do podszywania się za Prezesea i pisania o prostytucji to wszyscy pierwsi, jak się potem okazuje, że anonimowość w internecie to mit, nagle ciszaaaa. Kozak w necie gapcio w świecie??
henio ja broń boże nikomu nie grożę, po prostu się zastanawiam, czy mądrym jest pomawiać człowieka o prostytucję i zastanawiam się mając takie zasoby co na miejscu pomawianego bym zrobił. Pewnie bym chciał rozwiązać problem, sprawa jednak nie dotyczy mnie...na miejscu żartownisia "prezesa", który pisze takie głupoty trzy razy bym się zastanowił czy warto? bo pewnie człowiek którego obraża ma środki żeby wytoczyć mu sprawę o zniesławienie.... ja bym tak zrobił. Najzabawniejsze jest to, że hejterzy myślą, że mogą kogoś bezkarnie pomawiać hah to ci dopiero dobre
Dnia 2020-08-27 o godz. 15:27 ~czysciciel napisał(a): > henio ja broń boże nikomu nie grożę, po prostu się zastanawiam, czy mądrym jest pomawiać człowieka o prostytucję i zastanawiam się mając takie zasoby co na miejscu pomawianego bym zrobił. Pewnie bym chciał rozwiązać problem, sprawa jednak nie dotyczy mnie...na miejscu żartownisia "prezesa", który pisze takie głupoty trzy razy bym się zastanowił czy warto? bo pewnie człowiek którego obraża ma środki żeby wytoczyć mu sprawę o zniesławienie.... ja bym tak zrobił. Najzabawniejsze jest to, że hejterzy myślą, że mogą kogoś bezkarnie pomawiać hah to ci dopiero dobre
poducz się trochę w zakresie ochrony dóbr osobistych, to może przestaniesz pisać głupoty. bo na razie to piaskownicą tutaj zalatuje.
acha - prezes się prostytuuje. o, na tym przykładzie poćwicz z przepisami o ochronie dóbr osobistych, przedszkolaku.
Dnia 2020-08-27 o godz. 20:02 ~Morgan napisał(a): > A gdzie tutaj ktoś kogoś zniesławil czy obraził?Jest ktoś spersonalizowany bądź wytykany?ogłoszenie sobie ktoś dodał i tyle:)
no, właśnie o to chodzi. to jest istota rzeczy. ale przychlasty tego nie wiedzą i myślą, że jak napiszesz "prezes" to obrażasz np. jana kowalskiego prezesa coca-cola company. dzieciarnia...