• Pół roku mielenia i nic z tego. Jedyne co potrafią to tracić klientów... Autor: ~Pejo [188.147.56.*]
    https://cyfrowa.rp.pl/telekomunikacja/50151-od-kogo-i-do-kogo-uciekaja-klienci-telekomow-dwoch-wygranych?utm_source=rp&utm_medium=teaser_redirect

Szkoda czasu...
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: ~pytanie [5.173.248.*]
    Dnia 2020-07-08 o godz. 15:25 ~Pejo napisał(a):
    > https://cyfrowa.rp.pl/telekomunikacja/50151-od-kogo-i-do-kogo-uciekaja-klienci-telekomow-dwoch-wygranych?utm_source=rp&utm_medium=teaser_redirect
    > >
    > >
    > > Szkoda czasu...

So ... dlaczego go marnujesz ? /?!
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: ~Pejo [188.147.56.*]
    Wywaliłem śmiecia. Nie dziwię się że uciekają z tej sieci.
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: zubergu [87.239.222.*]
    I przypadkowo wpadłeś się na forum tym pochwalić? Sorry, nie wierzę.
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: ~Pejo [194.29.183.*]
    Tak, wywaliłem to wczoraj a dziś czytam o kolejnych utraconych klientach co mnie utwierdziło w przekonaniu że tu nie ma czego szukać. Myślałem kiedyś że firma się rozwija bo pojawiają się nowe nadajniki itp. Koło mnie stoi ich maszt od ponad roku i do tej pory jest nieczynny, klientów tracą na potęgę. Jak to ma dalej rosnąć? Z czego? Z nabijania ludzi na reklamach?
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: ~pytanie [5.173.233.*]
    Dnia 2020-07-08 o godz. 22:40 ~Pejo napisał(a):
    > Tak, wywaliłem to wczoraj a dziś czytam o kolejnych utraconych klientach co mnie utwierdziło w przekonaniu że tu nie ma czego szukać. Myślałem kiedyś że firma się rozwija bo pojawiają się nowe nadajniki itp. Koło mnie stoi ich maszt od ponad roku i do tej pory jest nieczynny, klientów tracą na potęgę. Jak to ma dalej rosnąć? Z czego? Z nabijania ludzi na reklamach?

Gorzkie żale?
    chyba platformy Ci się pomyliły namiary na stacje ojca znaszs...bayo, szerokości ,..
    jutro dalszego mielenia? podasz nowy nick TU ?

A może coś masz do powiedzenia TAM w temacie nowego Operatora? Pewnie że masztów nie mają może napiszesz do Play i ten maszt pogonią w cenie złomu? :D

Tam wciąż rośniemy :>....... 247 520 zł zebrany kapitał - jeszcze 250k i będzie 0, 5 mln PLN
    21 dni pozostały czas do końca emisji - dzisiaj OCZKO :))

344 inwestorów- Gratulacjeza decyzję kolegom i będziemy czekać :>
  • 344 inwestorów- Autor: ~Nowy4455 [83.22.57.*]
    Dnia 2020-07-08 o godz. 23:29 ~pytanie napisał(a):
    > Dnia 2020-07-08 o godz. 22:40 ~Pejo napisał(a):
    > > Tak, wywaliłem to wczoraj a dziś czytam o kolejnych utraconych klientach co mnie utwierdziło w przekonaniu że tu nie ma czego szukać. Myślałem kiedyś że firma się rozwija bo pojawiają się nowe nadajniki itp. Koło mnie stoi ich maszt od ponad roku i do tej pory jest nieczynny, klientów tracą na potęgę. Jak to ma dalej rosnąć? Z czego? Z nabijania ludzi na reklamach?
    >
    > Gorzkie żale?
    > chyba platformy Ci się pomyliły namiary na stacje ojca znaszs...bayo, szerokości ,..
    > jutro dalszego mielenia? podasz nowy nick TU ?
    >
    > A może coś masz do powiedzenia TAM w temacie nowego Operatora? Pewnie że masztów nie mają może napiszesz do Play i ten maszt pogonią w cenie złomu? :D
    >
    > Tam wciąż rośniemy :>....... 247 520 zł zebrany kapitał - jeszcze 250k i będzie 0, 5 mln PLN
    > 21 dni pozostały czas do końca emisji - dzisiaj OCZKO :))
    >
    > 344 inwestorów- Gratulacjeza decyzję kolegom i będziemy czekać :>

344 inwestoriw skad te dane???
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: zubergu [87.239.222.*]
    Tracić użytkowników w jednym kwartale, zyskiwać w drugim. Ludzie się bujają bo nowi klienci mają lepiej niż obecni. Nie ma jak walczyć bo i nie ma bardzo o co walczyć na nasyconym rynku, jeszcze tańsze abonamenty? Może jeszcze tańsze wiadomości? Ile GB internetu za darmo można dać? Każdy operator teraz jest w tej samej sytuacji. Sąsiedzki maszt stoi nie używany do tej pory z tego samego powodu co planowana sprzedaż innych. Najbliższy duży ruch w grupie mobile to będzie 5G, po licytacji częstotliwości zobaczy się kto zostanie liderem i ile będzie na tym zarabiał. Teraz tą przyszłość kupujemy(przynajmniej ja kupuję) - VII 2021 - a nie co na następnej sesji bo olaboga spadnie, albo może jeszcze gorzej nie urośnie. Powodzenia w innych regionach!
  • Re: Pół roku moze i rok mielenia ...ozorem i dalej ...NIC :))) Autor: ~pytanie [5.173.233.*]
    Dnia 2020-07-08 o godz. 23:32 zubergu napisał(a):
    > Tracić użytkowników w jednym kwartale, zyskiwać w drugim. Ludzie się bujają bo nowi klienci mają lepiej niż obecni. Nie ma jak walczyć bo i nie ma bardzo o co walczyć na nasyconym rynku, jeszcze tańsze abonamenty? Może jeszcze tańsze wiadomości? Ile GB internetu za darmo można dać? Każdy operator teraz jest w tej samej sytuacji. Sąsiedzki maszt stoi nie używany do tej pory z tego samego powodu co planowana sprzedaż innych. Najbliższy duży ruch w grupie mobile to będzie 5G, po licytacji częstotliwości zobaczy się kto zostanie liderem i ile będzie na tym zarabiał. Teraz tą przyszłość kupujemy(przynajmniej ja kupuję) - VII 2021 - a nie co na następnej sesji bo olaboga spadnie, albo może jeszcze gorzej nie urośnie. Powodzenia w innych regionach!

Tracą / pozyskują, tracą zyskują ..i tak od lat ILU?

KAŻDY OPERATOR BEZ WYJĄTKU !!

zubergu nad maruderami nie ma co się rozczulac, nie moje małpy niemój cyrk :D

rocznie zmiany Operatrów dokonuje - 2019 1,7 i cuś z hakiem ...

jeden do drugiego, drugi do pierwszego lub trzeciego a może dziesiątego co za różnica ?

outsaiderzy marudzili marudzą i bedą marudzić to ich życie i ich BAJKA :))
  • Wasza kasa, Wasz problem. Autor: ~Pejo [194.29.183.*]
    Możecie zaklinać rzeczywistość ale fakty są niezaprzeczalne że Play traci cały czas klientów na rzecz innych operatorów. Nie ma kwartału żeby nie tracili. Teraz podwyższają ceny żeby odrobić straty a tylko resztę klientów pogonią.

https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/play-na-karte-wyzsze-ceny-15-sierpnia

Ich oferta już teraz była słabiutka, nie wiem czym chcą konkurować. Ani zasięgiem ani cenami Nie ma szans. Przepustowość ich sieci marna w porównaniu z konkurencją. Wiem bo sprawdzałem to w wielu miejscach. Zawsze sprawdzam firmy w które inwestuję.
    Powodzenia.
[x]
PLAY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.