Tak, wywaliłem to wczoraj a dziś czytam o kolejnych utraconych klientach co mnie utwierdziło w przekonaniu że tu nie ma czego szukać. Myślałem kiedyś że firma się rozwija bo pojawiają się nowe nadajniki itp. Koło mnie stoi ich maszt od ponad roku i do tej pory jest nieczynny, klientów tracą na potęgę. Jak to ma dalej rosnąć? Z czego? Z nabijania ludzi na reklamach?
Dnia 2020-07-08 o godz. 22:40 ~Pejo napisał(a): > Tak, wywaliłem to wczoraj a dziś czytam o kolejnych utraconych klientach co mnie utwierdziło w przekonaniu że tu nie ma czego szukać. Myślałem kiedyś że firma się rozwija bo pojawiają się nowe nadajniki itp. Koło mnie stoi ich maszt od ponad roku i do tej pory jest nieczynny, klientów tracą na potęgę. Jak to ma dalej rosnąć? Z czego? Z nabijania ludzi na reklamach?
Gorzkie żale? chyba platformy Ci się pomyliły namiary na stacje ojca znaszs...bayo, szerokości ,.. jutro dalszego mielenia? podasz nowy nick TU ?
A może coś masz do powiedzenia TAM w temacie nowego Operatora? Pewnie że masztów nie mają może napiszesz do Play i ten maszt pogonią w cenie złomu? :D
Tam wciąż rośniemy :>....... 247 520 zł zebrany kapitał - jeszcze 250k i będzie 0, 5 mln PLN 21 dni pozostały czas do końca emisji - dzisiaj OCZKO :))
344 inwestorów- Gratulacjeza decyzję kolegom i będziemy czekać :>
Dnia 2020-07-08 o godz. 23:29 ~pytanie napisał(a): > Dnia 2020-07-08 o godz. 22:40 ~Pejo napisał(a): > > Tak, wywaliłem to wczoraj a dziś czytam o kolejnych utraconych klientach co mnie utwierdziło w przekonaniu że tu nie ma czego szukać. Myślałem kiedyś że firma się rozwija bo pojawiają się nowe nadajniki itp. Koło mnie stoi ich maszt od ponad roku i do tej pory jest nieczynny, klientów tracą na potęgę. Jak to ma dalej rosnąć? Z czego? Z nabijania ludzi na reklamach? > > Gorzkie żale? > chyba platformy Ci się pomyliły namiary na stacje ojca znaszs...bayo, szerokości ,.. > jutro dalszego mielenia? podasz nowy nick TU ? > > A może coś masz do powiedzenia TAM w temacie nowego Operatora? Pewnie że masztów nie mają może napiszesz do Play i ten maszt pogonią w cenie złomu? :D > > Tam wciąż rośniemy :>....... 247 520 zł zebrany kapitał - jeszcze 250k i będzie 0, 5 mln PLN > 21 dni pozostały czas do końca emisji - dzisiaj OCZKO :)) > > 344 inwestorów- Gratulacjeza decyzję kolegom i będziemy czekać :>
Tracić użytkowników w jednym kwartale, zyskiwać w drugim. Ludzie się bujają bo nowi klienci mają lepiej niż obecni. Nie ma jak walczyć bo i nie ma bardzo o co walczyć na nasyconym rynku, jeszcze tańsze abonamenty? Może jeszcze tańsze wiadomości? Ile GB internetu za darmo można dać? Każdy operator teraz jest w tej samej sytuacji. Sąsiedzki maszt stoi nie używany do tej pory z tego samego powodu co planowana sprzedaż innych. Najbliższy duży ruch w grupie mobile to będzie 5G, po licytacji częstotliwości zobaczy się kto zostanie liderem i ile będzie na tym zarabiał. Teraz tą przyszłość kupujemy(przynajmniej ja kupuję) - VII 2021 - a nie co na następnej sesji bo olaboga spadnie, albo może jeszcze gorzej nie urośnie. Powodzenia w innych regionach!
Dnia 2020-07-08 o godz. 23:32 zubergu napisał(a): > Tracić użytkowników w jednym kwartale, zyskiwać w drugim. Ludzie się bujają bo nowi klienci mają lepiej niż obecni. Nie ma jak walczyć bo i nie ma bardzo o co walczyć na nasyconym rynku, jeszcze tańsze abonamenty? Może jeszcze tańsze wiadomości? Ile GB internetu za darmo można dać? Każdy operator teraz jest w tej samej sytuacji. Sąsiedzki maszt stoi nie używany do tej pory z tego samego powodu co planowana sprzedaż innych. Najbliższy duży ruch w grupie mobile to będzie 5G, po licytacji częstotliwości zobaczy się kto zostanie liderem i ile będzie na tym zarabiał. Teraz tą przyszłość kupujemy(przynajmniej ja kupuję) - VII 2021 - a nie co na następnej sesji bo olaboga spadnie, albo może jeszcze gorzej nie urośnie. Powodzenia w innych regionach!
Tracą / pozyskują, tracą zyskują ..i tak od lat ILU?
KAŻDY OPERATOR BEZ WYJĄTKU !!
zubergu nad maruderami nie ma co się rozczulac, nie moje małpy niemój cyrk :D
rocznie zmiany Operatrów dokonuje - 2019 1,7 i cuś z hakiem ...
jeden do drugiego, drugi do pierwszego lub trzeciego a może dziesiątego co za różnica ?
outsaiderzy marudzili marudzą i bedą marudzić to ich życie i ich BAJKA :))
Możecie zaklinać rzeczywistość ale fakty są niezaprzeczalne że Play traci cały czas klientów na rzecz innych operatorów. Nie ma kwartału żeby nie tracili. Teraz podwyższają ceny żeby odrobić straty a tylko resztę klientów pogonią.
Ich oferta już teraz była słabiutka, nie wiem czym chcą konkurować. Ani zasięgiem ani cenami Nie ma szans. Przepustowość ich sieci marna w porównaniu z konkurencją. Wiem bo sprawdzałem to w wielu miejscach. Zawsze sprawdzam firmy w które inwestuję.
Powodzenia.