Jak zwykle posiadam,a co do krekty 1,26.Mnie interesują jak zwykle wsparcia i opory,oraz WZKAZNIKI.Panowie dużo lepiej znają sie na problemach spólki.posrawiam.
mamy lukę z dziś i z piątku... Jedną jeszcze może by zaniedbali, dwóch nie pozostawią. Minimum zejście o 1,15, a obstawiam, że do 1,06 czyli poniżej troszkę luki.
Luka jest to fakt ale nastąpiło wybicie górą. Takie wybicie robi bardzo widoczny kanał wzrostowy czy wy tego nie widzicie ??? Macie jakieś pojecie o AT czy tylko tak sobie gadacie co wam ślina na język przyniesie..
Gdzie jest Arek i jego wiedza? Czy ten wzrost mieści się w obrębie 90% jego skutecznych przepowiedni czy to jest to 10%, które nie trafia? xd. @cig, twoje wpisy stały się już przezroczyste. Zalecam byś już zaprzestał tej kompromitacji :))))
Dnia 2020-07-06 o godz. 18:40 ~Areksmarek napisał(a): > Gdzie jest Arek i jego wiedza? Czy ten wzrost mieści się w obrębie 90% jego skutecznych przepowiedni czy to jest to 10%, które nie trafia? xd. @cig, twoje wpisy stały się już przezroczyste. Zalecam byś już zaprzestał tej kompromitacji :))))
Spokojnie Arek, pojawi się za parę dni, napisze że spółka jest be, on te wzrosty przewidział i zarobił dużą kasę na CIGu jak zwykle. :-)
Jas wylozyl sie w moich oczach jak blednie napisal o ilosci akcji prezesa ( dziennie piszac tu potezny blad) dodatkowo duzo jego wyliczen jest nieobiektywna. Zastanawia mnie fakt dlaczego codziennie kilka osob pisze tu nie majac akcji ani ich zamiaru kupic - tylko negatywy - ja kupuje przyszlosc - bede sprzedawac fakty
@Baks, co do błędu, to już wyjaśniłem, że skopiowałem nieaktualną informację ze strony bankiera i sprostowałem ją kilka minut później, więc jak już chcesz się czegoś czepiać, to postaraj się znaleźć coś lepszego. Co do obecności na forum, to zastanawiają się nad nią jedynie ci, którzy nie zgadzają się z kontestowanymi wpisami, lecz nie potrafią wytłumaczyć dlaczego, a skoro nie potrafią zmierzyć się z argumentami, to starają się kontestować obecność autora. Gdyby pisali tu jedynie posiadacze akcji, to byłaby to tak nudna lektura, że forum po prostu by umarło.
@Pass, ponowie pytanie z innego wątku, odkupiłeś? jesteś w klubie przyszłych milionerów? jeżeli tak, to po ile, bo nie chciałbym popełnić faux pas bezpodstawnie ci dokuczając :)
Fajnie poczytać nowe wątki klubu przyszłych milionerów, na przestrzeni lat było takich kilka i zawsze pojawiają się nowe przy każdym kolejnym wybiciu. Ciekawe tylko, że nikt nie sprzedał, a już wszyscy zarobili... ach, zapomniałbym, przy spadkach to jest "nie sprzedałem, to nie mam straty", za to przy wzroście miliony na kontach rosną przy każdym ułamku grosza w górę. Ta chwila jeszcze trochę potrwa, więc macie szansę zrealizować zyski, tylko pamiętajcie, że wycena rachunku to co innego niż wynik, który na rachunku pojawia się po zrealizowanej transakcji.
Czekam na wideoczat z prezesem w czwartek, zakładam, że pojawi się dużo informacji o planach, których realność będzie można ocenić.
Napisalem szczerze / uwazam ze osobie ktora sledzi spolke, wszystkie raporty etc nie powinno umknac info ze prezes sprzedal 7 mln akcji zwlaszcza ze wyliczyles extra 7 mln
Sprzedaż przez prezia mi nie umknęła, po prostu zakładałem, że bankier ma na stronie aktualne dane i podawana liczba uwzględnia tą sprzedaż. Skopiowanie podawanej, nieaktualnej liczby odbyło się bez refleksji, która przyszła kilka minut później. A tak w ogóle, to trochę zabawne, że muszę przekonywać do możliwości popełnienia przez siebie błędu. Czym zaskarbiłem sobie opinię nieomylnego?
oki, z mojej strony nie padly zadne wulgaryzmy itp pamietam ze tylko delikatnie zwrocilem uwage - jestesmy tylko po przeciwnych stronach barykady - i dobrze bo mozna gdzie wysrodkowac opinie