• Walne Autor: ~Serio [188.146.230.*]
  • Re: Walne Autor: ~Alvaro [83.21.133.*]
    Środki zgromadzone na kapitale rezerwowym przeznacza się na nabycie akcji własnych Spółki, o czym mowa w uchwale nr 15 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Przedsiębiorstwa Telekomunikacyjnego Telgam S.A. z dnia 24 czerwca 2020 roku

no to taniej będzie ciężko kupić.
  • Re: Walne Autor: ~ma [5.184.125.*]
    W jakim przedziale będą skupować?
  • Re: Walne Autor: ~Franek [77.114.149.*]
    W ustawie do 1.3pln
    Najwyżej podwyzsza
  • Re: Walne Autor: ~kuchar [185.113.32.*]
    0,10 do 1,30
  • Re: Walne Autor: ~Pippen [89.161.7.*]
    no to teraz prezes moze troche zrzucic, aby obnizyc kurs i taniej skupic :P
  • Re: Walne Autor: ~GiGi [89.64.69.*]
    To by była manipulacja kursem. Na to są chyba paragrafy.
    Oświećcie mnie czy mam rację.
  • Re: Walne Autor: ~Yogi [5.173.248.*]
    Nie sprzedawać poniżej 1,3zl!
  • Re: Walne Autor: ~ma [31.183.217.*]
    Już zaniżają i zbierają.
  • Re: Walne Autor: ~Alvaro [83.21.133.*]
    no to będą musieli szybko wejść na wyższe poziomy bo zaraz nikt nie będzie chciał oddawać
  • Re: Walne Autor: ~Mortimer [89.64.88.*]
    dokladnie. mozna sie obronic po prostu nie sprzedając ponizej 1,3. Gorzej ze prezes moze sam kupowac i sam sobie sprzedawać niżej i wtedy sie ludzie posypią z nerwów :)
  • TEORIE SPISKOWE POSYPAŁY SIĘ Autor: ~Telgamista [83.27.108.*]
    Takiej amatorszczyzny jak pod waszymi postami, to dawno nie czytałem na Telgam.

1. Jaki interes ma mieć największy udziałowiec w spółce, żeby tanio sprzedawać SWOJE WŁASNE akcje?
    2. Jaki ma mieć cel w tym, żeby tanio je odkupić spółką - bo przecież to nie akcjonariusz zapłaci za wykup, tylko spółka! A spółka to nie prywatny pieniądz i ze spółki WŁAŚCICIEL może pieniądze zabrać w inny, tańszy sposób, np. podwyższając sobie pensję!
    3. Jaki interes własciciela, żeby odkupić za tak wysoką cenę akcje od małych, skoro on kupiwał je po 0,10 zł a to MALI kupują po 0,75 zł?

Do innych bzdetów nawet pytań nie będę zadawał, bo słabo się robi, kiedy się czyta.
[x]
TELGAM 0,00% 0,43 2025-12-01 09:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.