Obserwowałem od jakiegoś czasu tą spółkę i widzę tu ogromny potencjał. Żal, że nie wszedłem wcześniej. Mimo to w dłuższej perspektywie, spółka rokuje bardzo dobrze i z pewnością cena akcji będzie stopniowo piąć się w górę.
Dnia 2020-06-23 o godz. 14:55 ~klapa_kibla napisał(a): > Dnia 2020-06-23 o godz. 12:08 ~swiss napisał(a): > > tylko badz wzorem dobrego wychowania > > > tesknie za royal family na tym papierze > > To zacznij od siebie i pisz po polsku.
Bądź tak łaskaw i używaj polskich znaków. Tak powinna brzmieć uwaga. Ale rozumiem, że nick "klapa_kibla" zobowiązuje...
Dnia 2020-06-23 o godz. 15:17 ~taki napisał(a): > Dnia 2020-06-23 o godz. 14:55 ~klapa_kibla napisał(a): > > Dnia 2020-06-23 o godz. 12:08 ~swiss napisał(a): > > > tylko badz wzorem dobrego wychowania > > > > tesknie za royal family na tym papierze > > > > To zacznij od siebie i pisz po polsku. > > Bądź tak łaskaw i używaj polskich znaków. Tak powinna brzmieć uwaga. Ale rozumiem, że nick "klapa_kibla" zobowiązuje... >
Dnia 2020-06-23 o godz. 11:51 ~Anavrin napisał(a): > Obserwowałem od jakiegoś czasu tą spółkę i widzę tu ogromny potencjał. Żal, że nie wszedłem wcześniej. Mimo to w dłuższej perspektywie, spółka rokuje bardzo dobrze i z pewnością cena akcji będzie stopniowo piąć się w górę.