Okazuje się, że PC Guard SA posiada znaczny pakiet akcji w INTELLIGENT GAMING SOLUTIONS Spółka Akcyjna tj. dawne 2INTELLECT.COM SA, a ta firma ma niezły plan na dalszą działalność !!!!
Widzieli co się teraz dzieje na IGS ??? PCG posiada 600.000 akcji IGS !!!!. Pisałem, że to nie jest żaden bankrut, jeszcze na PCG będzie przepięknie, cierpliwości !!!!
PCG miało też Graffiti ERP. I co? I nagle okazało się, że nie posiada, bez żadnego komunikatu, ze szkodą dla akcjonariuszy. Nikt nie wie kto i kiedy wyciągnął jedyną wartościową rzecz ze spółki. Co na to KNF? Otóż: proszę pytać w zarządzie spółki, sic! Także nie liczyłbym, że coś tu będzie, bo jutro okaże się, ze PCG nie ma IGS. Albo ma tylko długi IGS. A nadzór oczywiście będzie miał to w d.
Graffiti.ERP ma się dobrze, ukradli co się dało z PC Guard. A w PC Guard już nawet strona nie działa. I w tym kraju nikt z tym nic nie zrobi. Gdzie jest KNF? GPW to jedna wielka szulernia. PC Guard wyrzucono z giełdy 5 lat temu i i słuch po nim zaginął.Akcje już są bez wartości. Czy ktoś wie jak wyczyścić z nich konto w biurze maklerskim?
Jak widać akcjonariusz na gpw nie ma żadnych praw. Tak jak kiedyś pisałem to jest republika bananowa ale nie w Kongo ale Polska. Tu złodziej ma więcej praw niż pożądny obywatel.
Trzeba mieć kogoś kto gra na giełdzie i jechać do biura maklerskiego i dokonać zprzedazy poza giełdowej np. Po 1 grosz i wtedy można wrzucić w koszty operacji giełdowej ja za taką operacje zapłaciłem 50 złotych osoba która kupi będzie mieć to na swoim koncie do puki nie zbankrutuje i ja zlikwidują lub przywruca do obrotu to wtedy zarobi. Zrobiłem to w sierpniu 2023r
W 2022 roku minęło 5 lat od zaprzestania działań przez zarząd. Przedawniły się między innymi sprawy podatkowe. Mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy i będzie można odliczyć stratę.