• The Winner is Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    Oczekuje wieczorem debaty nt. kto (co za tym stoii) fantazja z przymruzeniem oka dozwolona
    Ja zaczynam:
    Kolega D udaje sie do Washington ' u .Przedstawia w gabinecie owalnym ( albo mniej wiecej owalnym ) polskie dowody na milosc polsko-amerykanska w postaci panow z DW ,ktorzy sa rowniez obecni i ogloszaja podpisanie duzego kontraktu na cos tam.
    Wlasciwie ludzie z DW bylu juz na tego typu "audiencji" u Dolka Trumpa.

• Re: The Winner is Autor: ~123Tom [89.66.122.*]
    Jeden w mega bogatych właścicieli Palantira zlecił skup pokaźnego pakietu DAT widząc ze wszystko co kupi do 100-150 $ da mu wysoki zwrot albo pozwoli zaoszczędzić przy perzejeciu polskiej spółki. Będąc miliarderem taka taktyczna rozgrywka przed strategicznym ruchem ma sens. Posiadanie ponad 5% blokuje możliwość wezwania do zdjęcia spółki z giełdy Czyli tzw wyciskania

PS trafiłeś w 10. Nosiłem sie z zamiarem wszczęcia takiej dyskusji bo to juz spekulacyjne zagrywki nie są
  • Re: The Winner is Autor: ~swir [79.191.40.*]
    odpowiedz jest prosta ,ida wyniki a te jak zwykle beda nedzne stad wyciagaja kurs jak najwyzej i tyle to samo było przed poprzednimi wynikami , zreszta juz widac ze szykuje sie korekta
  • Re: The Winner is Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    swir, rozumiem. kultury uznania cudzych osiagniec , nie uczyli w Eton Colleg w czasie twojej tam edukacji.
  • Re: The Winner is Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    Gdy dotre wreszcie do domu postaram sie strescic ciekawy artykul i dyskusje w okol tematu cyberbespieczenstwa w usa. Tenor: Ameryka musi skrocic drastycznie czas od decyzji do podpisania umow typu ten z DW jezeli chce na tym polu moc sie bronic przed zagrozeniami .Absolutnie nieadekwatne do post.pandemicznych czasow prawo.
  • Re: The Winner is Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    A moze tak: ida wyniki i DW w ramach mamuta z min. sprawiedliwosci ,poniewaz ich software jest okreslany jako najistotniejszy w tej skadance,jego waga zostala wyceniona na np. 25%.Z tego co mowil Wieczynski, 80 % wartosci kontraktu ( tu transza roczna ) wyplacane jest z gory.Tzn.100Mil.za ten rok dla DW 20 Mil USD x 4 =80 Mil PLN nagle na kocie. I wtedy wszyscy zaczeliby pisac aaaaa nooo w takim razie to uzasadnione wzrosty
    Czy to az tak odrealnione?
    Caly czas bawimy sie z naciskiem na bawimy w szukanie powodu .Wiem ,ze ta zabawa jest coraz mniej zabawna dla tych ,ktorzy no coz , z chciwosci ,sprzedali. Mnie to nie specjalnie porusza.Przed tym hypem tez bawilem sie raczej bez kompanow.
  • Re: The Winner is Autor: pandorinium [79.110.207.*]
    coraz gorsze te teorie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.154.148.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    panda widze ,ze przezywasz szczyt formy.znowu masz bezposredni drut do admina watkow? nie zapomnij napomknac jaka telenowele stworzyles z kolesiami z brastera i cln na moj temat.szlachetnosc a rebours.o ile sobie przypominam z DW tez darles lacha.
    A teraz mozesz podsumowac tradycyjnie totumfackim" ulzylo ci?" Wiesz jestem fanem edukacji .Typow tobie podobnych trzeba eksponowac.Ku przestrodze.Robota dla przyszlych pokolen, ze tak powiem.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~panda [31.11.214.*]
    ochłoń dziecko.
[x]
DATAWALK 6,03% 123,00 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.