Jeżeli ktoś nie wytrzymał napięcia na nieuzasadnionym spadku i sprzedał z stratą, jest dobra okazja do zarobienia +100% w relatywnie krótkim czasie kilku miesięcy od dziś.
Dnia 2020-06-18 o godz. 10:22 ~Michał napisał(a): > Jeżeli ktoś nie wytrzymał napięcia na nieuzasadnionym spadku i sprzedał z stratą, jest dobra okazja do zarobienia +100% w relatywnie krótkim czasie kilku miesięcy od dziś.
Uuuu, jakieś - 90% temu pisane, tylko słuchać rad :)))) Pozazdrościć inwestycji długoterminowej, w pełnym tego słowa znaczeniu :)))
Panowie, przecież pisałem już kiedyś, że zapakowany ponad 5 lat temu w akcje przeoczyłem tą górkę, trudno, będą kolejne, o moim dystansie 10-15lat również pisałem, mnie nie interesuje aktualna wycena tej spółki.
Dnia 2022-06-18 o godz. 22:34 ~Michał napisał(a): > Panowie, przecież pisałem już kiedyś, że zapakowany ponad 5 lat temu w akcje przeoczyłem tą górkę, trudno, będą kolejne, o moim dystansie 10-15lat również pisałem, mnie nie interesuje aktualna wycena tej spółki.
Ot, takie przeoczenie, było 20 jest 2 :))) Dystans też coraz dłuższy :))) Następny inwestor tutaj z przestarzałą szklaną kulą :)))