Wyniki tu nie mają nic do gadania i nic nie znaczą. Dawno były znane ,reakcji zero. Kurs ustala sternik ,typowa szulernia. On tasuje transakcjami i co chce to robi z kursem. Może 60 gr, moze 6 zł wszystko w jednych rękach. Zobaczymy. Np. Patentus ma podbne wyniki ,jeszcze lepsze,kiedys pociągną ,ale nie teraż Pozdr
Każdy mógł zdążyć ,to stalo minimum 5 lat poniżej 1 zl. Po prostu taka giełda i tak ustawiają drobnicę. Może 3 miesiące temu kupiłem po 66 gr. animator tak manipulowal i ustawiał kur.
Dnia 2020-06-18 o godz. 09:44 ~Mario napisał(a): > Każdy mógł zdążyć ,to stalo minimum 5 lat poniżej 1 zl. > Po prostu taka giełda i tak ustawiają drobnicę. > Może 3 miesiące temu kupiłem po 66 gr. animator tak manipulowal i ustawiał kur.
mnie nawet i po 63 gr ktoś 3 czy 5 tys wrzucił :DDDDDDDDD dzięki !
Dnia 2020-06-18 o godz. 10:03 ~JohnDeere napisał(a): > Dnia 2020-06-18 o godz. 09:44 ~Mario napisał(a): > > Każdy mógł zdążyć ,to stalo minimum 5 lat poniżej 1 zl. > > Po prostu taka giełda i tak ustawiają drobnicę. > > Może 3 miesiące temu kupiłem po 66 gr. animator tak manipulowal i ustawiał kur. > > mnie nawet i po 63 gr ktoś 3 czy 5 tys wrzucił :DDDDDDDDD dzięki !
Mógł wrzucić, ja pamietam brałem z górki. Przy tych cenach nie patrzę co stoi z lewej,mam kasę to biorę .
Dnia 2020-06-18 o godz. 09:46 ~Korben napisał(a): > Nie byly znane. Spodziewany byl spadek zysku rdr a tu 3.44 razy wiekszy zysk na akcje w por do 1q 2019
Tu akurat masz rację. od dawna nie patrzyłem n aterminy,miałem na myśli roczne. a oni dziś wyskoczyli z Ouartalnymi. Ogolnie to nic nie wnosi do manipulacji kursem. Taka giełda ??