• Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~Jerzy [89.151.41.*]
    Co najmniej jej 1.5 pln bedzie placone za primetecha bo taka byla cena 1 wezwania.
    Pytanie kiedy?
    Wtedy kiedy akcjonariat bedzie zdyscyplinowany obecna posucha I bedzie pewnosc ze odda wszystko co ma
    Prawdopodonie w tym roku , lub w ciagu roku od dzisiaj.
    Tak ze dla kupujacych dzis po 80 groszy czy 90 groszy przebitka bedzie rzedu 100%

Obecne sprzedaze to zmeczenie materialu psychicznego posiadajacych, kto umie czekac WYGRA.
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~xxx [88.156.133.*]
    Juras a skąd ta pewność ?
    Kilku chlopaszków ma tu swoje akcje i twardo siedzą na tyłku.
    A jak nie oddadzą normalnie teraz ,to spółka popełza na 0,8-1,00
    w konsolidacji latami.
    Chociaz z obserwacji kopexu widziałem ,ze zawsze ruszała od 80groszy .
    Więc jest szansa,bo zbliża sie walne i będzie glosowanie nad
    zwiększeniem kapitałów własnych o 120 milionów ,co wiąże się z przyłączeniem
    pbszu ,także c/wk będzie zupełnie inna .
    Jak ktoś się wybiera na walne ,niech da znać co i jak oraz jaki ton
    spotkania.
    Pozdrawiam
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~Jerzy [89.151.41.*]
    Niektorzy na forum sa sfrutrowanii kursem , w tym I ja , ale analizujac wlasnie tych co trzymaja I tych niezydentyfikowanych wg famura to znaczy ze maja do tego powody,
    Regula gieldy jest ze duze pieniadze sa madrzejsze od malych, leszczyki drogo kupia tanio oddadza.
    Denerwuje kurs , plynnosc ale skoro kiedys chcieli dac 1.5 pln wiec oni darmo nie daja .
    W sumie zmiennych czasach trzeba miec alternatywe I taka moze byc rola primetechu.
    W sumie jutro potrafi zaskoczyc a ich jest troche przed nami .
    Wystawilem zlecenie na sprzedaz I je wycofalem.
    Dobrze rozgrywaja psychika innych
    ale final coraz blizej,
    NIE SPRZEDAWAC.
    Bedzie walne I cos zapadnie , walne uslyszymy.
    Beda wybory jesli to nie duda wygra final jeszcze szybciej.
    Wahadlo ma to sie ze bywa po przeciwnych stronach.
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: fizol [5.173.120.*]
    ... a tymczasem jakiś biedny doopek wystawił na S całe 397 szt. - PKC :-).
    Zabrakło 500+ na mamroty ?
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: fizol [94.254.144.*]
    Dzisiaj jakiś Domogałowy słupek wywalił całe 105 szt., i zainkasował 84 zeta, minus prowizja :-).
    Brawo ONI !
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~vxc [89.64.70.*]
    trochę się wam dziwię. Siedziałem na tej spce od sierpnia 2018, powieszony z Średnią 1,96 za akcje. Przez ostatnie 5 miesięcy wyprzedałem cały pakiet z średnią 1,04. Pieniądze, które udało mi się wycofać sukcesywnie lokowałem w energetykę i troszkę w Biotech. Dziś zrobiłem "rachunek sumienia" i wyszło mi, że nie dość, że udało się odrobić stratę to jestem nawet 12% na +.
    Wniosek: czasem warto się pogodzić z porażką, zdecydować na sprzedaż i iść dalej. Sami decyzje musicie podjąć ale troszkę śmiesznie już się czyta posty typu: nie oddam po tej cenie itd.... Być może za rok uda się wam odzyskać kasę ale pytanie ile moglibyście zarobić przerzucając środki na coś bardziej płynnego? pozdro i powodzenia!
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~Zenek [94.254.231.*]
    Primtech to taki mały wypierdek niewiele warty i mało płynny, bez wezwania nic dobrego tu nie będzie.
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~xxx [188.146.48.*]
    i tak masz myslec ze to nic nie wart kopciuch
  • Re: Co najmniej 1.5pln bedzie placone za primetecha Autor: ~Akcjonariusz [83.17.140.*]
    A za niedługo kapitał własny pth wzrośnie z ponad 15 milionów do ponad 130 milionów, ciekawe co wtedy stanie się z ceną 1 akcji. Pozdrawiam myślących.
[x]
PRIMETECH -32,50% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.