A przy 30gr spółki nawet nie znali. Ktoś zna spółkę z nc która wiecznie rośnie? Spadki i korekta po takich wzrostach to rzecz naturalna. A wykres cały czas wygląda dobrze.
Śmieją się, bo ustawili koszyki na 1 zł i nie doleciało tam, zostali wydymani to teraz płaczą o spadkach, taki już urok trolla spadkowego. Ale taniej już nie będzie, bardzo fajna korekta za nami, pozdrawiam cierpliwych.
No i emocje za nami. Kto się posluchal ten trzyma. Jeszcze nie jeden skok w gore i w dol nas czeka. Trzymać, nie sprzedawać! No może sprzedac kawaleczek na dobrej gorce
Szczerze? Sam zalowalem że nie oddałem wszystkiego między 1.9 a 2. Mógłbym odkupić teraz prawie dwa razy taki pakiet. Ale nigdy nie wiadomo jak głęboka będzie korekta dlatego trzymam akcyjki. Wczoraj dobralem, dzisiaj po 1.15 i spokojnie czekam na kolejne komunikaty i wyniki za 2kw :) w których przychody będą wyższe niż w 1kw a zysk może się podwoi
Każdy bybtak chciał, ja też, sprzedać i odkupić większy pakiet, najlepiej na dołku przed kolejnym wybiciem :) Niestety nie jest to takie proste, za szybko stalibyśmy się milionerami. Patrząc na wykresy wstecz wszystko jest proste, gorzej z wiedzą na temat kursu na najbliże dni, pozdro.
myślałem że koło 1.4 sie zatrzyma ale jak zjechało niżej więc obowiązkowo dobrałem. Złotek to mega wsparcie zwłaszcza, że jest tam linia SMA 20 :) uważam że wskoczy znów ponad 1.4. nie twierdze że już jutro ale w przyszłym tyg lekko. Później bujanko od 1.4 a 1.8. a pod 2zł dopiero przy jakimś komunikacie. Jeśli bedzie grube info to za trzecim razem to 2 przebije na stałe. ale bez infa raczej jak pisałem konsolka
Kto powiedział, że jesteśmy w jakimś trendzie? Dlatego, że I kw był szalony milion zł na plus i softblue zainwestowało w invention med - i na odwrót, czyli inwestycja potencjału w science fiction i odwrotnie? Ulica może wszystko oddać albo ktoś steruje kursem. #niemożebyć #smuteg #brakRIGCZU #nowanormalność #staranormalność. Znowu pozostaje czekać. A obliczeń dokonałem po fakcie. Mogłem sprzedać w trakcie spadków, jak już wszyscy mają mokro w gaciach i odrobić na wybiciu. No ale to już tam, przeszłość. Myślę mimo wszystko, że softblue ma przyszłość :)
Grubasy z nas się śmieją, bo bujają jak chcą tą łajbą. Ciekawe czy to już koniec i kurs powoli odbije. Zobaczymy ale coś mi się wydaje, że jutro po sesji może pójść jakieś info.
Niestety na pewno będzie tak że te szaleństwa będą się tu powtarzać.
Trzeba jednak znać wartość spółki i umieć samodzielnie ocenić działania zarządu. Softblue zostało pięknie, z głową i z determinacją zbudowane. Mam również pewność że zrobił to człowiek z otwartym umysłem i wizją. Wszystko czego można się z zewnątrz o spółce dowiedzieć o tym świadczy.
Już któryś raz pisze że dla mnie to spółka którą zbudowano na granicie. A ja mam przyjemność patrzeć jak dalej będzie rosła.
Akcje takiej spółki poprostu chcę mieć, bo mam pewność że to będzie coś wielkiego.
Nie z Warszawy. Ale się urodziłam w przepięknym mieście w którym mądry człowiek założył drugą Akademię w Rzeczypospolitej, zaraz po Akademii Krakowskiej, dziś Uniwersytecie Jagiellonskim.
Więc myśląc lateralnie można powiedzieć że z Krakowem sporo mnie łączy :))
Weź przestań pitolić. Softblue to ja kosiłem długo na poziomie 0,55-0,60. I wyszedłem z ulgą. Teraz to jest czysta spekulacja pod nic. Jak zawsze tutaj. Z tym że teraz zleciał się nowy naiwny narybek z kapitałem.