Zastanawiam się, po co ta firma jest na GPW ? Czy zarządowi nie zależy na wzroście kursu ? Chyba nie, bo robią wszystko, aby tylko nie rósł. Uchwalają programy skupu akcji, po czym niczego nie skupują. Robią akcjonariuszy w przysłowiowe bambuko. Dobre wyniki w ogóle nie przekładają się na wzrosty. Może planują spółkę zdjąć z giełdy ?
Hej Tojtoj, Właśnie dzisiaj pogoniłem wszystko, co miałem. Było tego kilka tysi, kilka tysi w kieszeni. Może nie duży zarobek, ale zawsze zarobek. Mam dość tych TOYTOJOWYCH przepychanek. Akcje trzymałem bez mała rok. Przenoszę się na coś bardziej rokującego. Pozdro. Życze zysków.
Idealnie na szczycie wyszedłeś Peter. Wskakuj do pociągu jeszcze raz ,możesz teraz odkupić taniej, jeszcze pociągniemy tym koniem do góry. Na walnym bedzie gorąco.
Dnia 2020-05-27 o godz. 12:55 ~petr napisał(a): > Zastanawiam się, po co ta firma jest na GPW ? Czy zarządowi nie zależy na wzroście kursu ? Chyba nie, bo robią wszystko, aby tylko nie rósł. Uchwalają programy skupu akcji, po czym niczego nie skupują. Robią akcjonariuszy w przysłowiowe bambuko. Dobre wyniki w ogóle nie przekładają się na wzrosty. Może planują spółkę zdjąć z giełdy ?
To działa tak: - jak ma być emisja to zarządowi zależy na wzroście kursu bo każdy chce sprzedać drogo
- jak jest skup to zarządowi zależy na spadku kursu bo każdy chce kupić tanio