• Rubicon/Vasco = Columbus - krótka historia Autor: buffettgielda [5.173.172.*]
    Przypomnij sobie Eustachy. To chyba ty na wątkach Colombusa "jechałeś" po mnie od zakupu po 2,2 zł

To była moja kilkumiesięczna przygoda z Columbusem, gdzie według takich jak Eustachy kupiłem na wybiciu i szczycie. Kilka miesięcy potem było 1000% więcej. Ot co się stało. I tego nie może przeżyć Eustachy. Nie wiem czy on wtedy u Nas nie występował jako Tauron4 zł. Ale najeżdżał na mnie straszliwie. Potem wrzucał plotki, że january to oszust. Potem, że kończy się zapotrzebowanie na zieloną energię. Potem wrzucił hasło, że PIS chce ich wykończyć a kurs szedł co raz wyżej i wyżej.

link
  • Re: Rubicon/Vasco = Columbus - krótka historia Autor: ~Marek [84.179.126.*]
    Skoncz sie powtarzac i naganiac, bo jestes nudny!!!!!!!!!
  • Re: Rubicon/Vasco = Columbus - krótka historia Autor: buffettgielda [5.173.172.*]
    Stoisz już w kolejce? Czy tak przez przypadek tutaj przyszedłeś. Postaraj się pisać o jakichś konkretach ze spółką albo z branżą zielonej energii. Najpierw mówisz, że niemożliwe aby spółka urosła. A potem jak pokazuję ci konkret wkurzasz się. SPokojnej nocy życzę.
  • Re: Rubicon/Vasco = Columbus - krótka historia Autor: ~Marek [84.179.126.*]
    cos ci sie pomylilo y innymi forami .
    nie nie stoje w kolejce. Swoj pakiet juz mam .Kupiony w dobrej cenie .
    Ale takim naganianiem nic nie zdzialasz :)
  • Re: Rubicon/Vasco = Columbus - krótka historia Autor: buffettgielda [5.173.172.*]
    Jakby to powiedzieć aby cię nie skrzywdzić. Co najwyżej mogłeś sobie kupić gumy do żucia. Jeśli miałbyś większy pakiet to byśmy się znali he he he. Pozdrawiam.
[x]
NOVAVISGR -5,59% 1,05 2025-12-08 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.