ze w czasie wirusa spółka sporo zarobi i kurs pójdzie w górę, ale trace już nadzieję. Jak w okresie koronawirusa kurs się nie wybił to kiedy. Słaba ta spółka i raczej nie polecam
Przed epidemią spółka była za 20 zł, to jak w listopadzie kupiłeś za 16 no to trochę mogłeś zarobić. Spółka ogólnie jest w dobrej sytuacji finansowej, nie jest zasłużona, ma duże szanse na wzrosty, bo przy obecnych wskaźnikach, każda dobra wiadomość, nowy raport, może mocno podnieść kurs.
Dnia 2020-04-25 o godz. 13:05 ~borewicz07 napisał(a): > raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie
pod to gra również "inwestorek" i ta nazwa jest adekwatna bo nikt z poważną kasą :) :) 1. że raport będzie na czas 2. że raport będzie sprawdzony przez biegłego 3. że raport będzie pozytywny
dużo tych "ŻE" .. :) :) ale jeśli wszystkie ŻE sie spełnią to powinno nastąpić spore wybicie i na nim realizacja zysków bo kolejne ŻE na tej spółce są bardzo odległe i zadziała zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty" jeśli którekolwiek ŻE okaże się NIE .... będzie mocna jazda w dół przy punkcie 1 - 2 z luką bo nastąpi zawieszenie kursu (przerobiłem to na własnej d.... )
Dnia 2020-04-25 o godz. 14:32 ghost-man napisał(a): > Dnia 2020-04-25 o godz. 13:05 ~borewicz07 napisał(a): > > raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie > > pod to gra również "inwestorek" i ta nazwa jest adekwatna bo nikt z poważną kasą :) :) > 1. że raport będzie na czas > 2. że raport będzie sprawdzony przez biegłego > 3. że raport będzie pozytywny > > dużo tych "ŻE" .. :) :) ale jeśli wszystkie ŻE sie spełnią to powinno nastąpić spore wybicie i na nim realizacja zysków bo kolejne ŻE na tej spółce są bardzo odległe i zadziała zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty" > jeśli którekolwiek ŻE okaże się NIE .... będzie mocna jazda w dół przy punkcie 1 - 2 z luką bo nastąpi zawieszenie kursu (przerobiłem to na własnej d.... )
no właśnie....
zeszłego roku władze spółki poprzez swoje działania (celowe bądź niezamierzone) w związku z opóźnionym raportem spowodowały zawieszenie przez GPW notowań
Dnia 2020-04-25 o godz. 16:19 ~borewicz07 napisał(a): > Dnia 2020-04-25 o godz. 14:32 ghost-man napisał(a): > > Dnia 2020-04-25 o godz. 13:05 ~borewicz07 napisał(a): > > > raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie > > > > pod to gra również "inwestorek" i ta nazwa jest adekwatna bo nikt z poważną kasą :) :) > > 1. że raport będzie na czas > > 2. że raport będzie sprawdzony przez biegłego > > 3. że raport będzie pozytywny > > > > dużo tych "ŻE" .. :) :) ale jeśli wszystkie ŻE sie spełnią to powinno nastąpić spore wybicie i na nim realizacja zysków bo kolejne ŻE na tej spółce są bardzo odległe i zadziała zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty" > > jeśli którekolwiek ŻE okaże się NIE .... będzie mocna jazda w dół przy punkcie 1 - 2 z luką bo nastąpi zawieszenie kursu (przerobiłem to na własnej d.... ) > > no właśnie.... > > zeszłego roku władze spółki poprzez swoje działania (celowe bądź niezamierzone) w związku z opóźnionym raportem spowodowały zawieszenie przez GPW notowań