• Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~Kubełek [89.64.36.*]
    ze w czasie wirusa spółka sporo zarobi i kurs pójdzie w górę, ale trace już nadzieję. Jak w okresie koronawirusa kurs się nie wybił to kiedy. Słaba ta spółka i raczej nie polecam
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~Kajko [77.115.102.*]
    Ja dziś się pożegnałem a byłem od listopada. Nie widzę tu żadnej przyszłości.
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~Dev [88.135.175.*]
    Jestem pewien , że właśnie ten rok będzie przełomowy i powrót na wyższy poziom już wkrótce.
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~Tom [84.9.229.*]
    Przed epidemią spółka była za 20 zł, to jak w listopadzie kupiłeś za 16 no to trochę mogłeś zarobić. Spółka ogólnie jest w dobrej sytuacji finansowej, nie jest zasłużona, ma duże szanse na wzrosty, bo przy obecnych wskaźnikach, każda dobra wiadomość, nowy raport, może mocno podnieść kurs.
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~Ser [37.30.28.*]
    Szkoły zamknięte do 24 maja
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~borewicz07 [37.30.49.*]
    raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-04-25 o godz. 13:05 ~borewicz07 napisał(a):
    > raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie

pod to gra również "inwestorek" i ta nazwa jest adekwatna bo nikt z poważną kasą :) :)
    1. że raport będzie na czas
    2. że raport będzie sprawdzony przez biegłego
    3. że raport będzie pozytywny

dużo tych "ŻE" .. :) :) ale jeśli wszystkie ŻE sie spełnią to powinno nastąpić spore wybicie i na nim realizacja zysków bo kolejne ŻE na tej spółce są bardzo odległe i zadziała zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty"
    jeśli którekolwiek ŻE okaże się NIE .... będzie mocna jazda w dół przy punkcie 1 - 2 z luką bo nastąpi zawieszenie kursu (przerobiłem to na własnej d.... )
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~borewicz07 [37.30.50.*]
    Dnia 2020-04-25 o godz. 14:32 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2020-04-25 o godz. 13:05 ~borewicz07 napisał(a):
    > > raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie
    >
    > pod to gra również "inwestorek" i ta nazwa jest adekwatna bo nikt z poważną kasą :) :)
    > 1. że raport będzie na czas
    > 2. że raport będzie sprawdzony przez biegłego
    > 3. że raport będzie pozytywny
    >
    > dużo tych "ŻE" .. :) :) ale jeśli wszystkie ŻE sie spełnią to powinno nastąpić spore wybicie i na nim realizacja zysków bo kolejne ŻE na tej spółce są bardzo odległe i zadziała zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty"
    > jeśli którekolwiek ŻE okaże się NIE .... będzie mocna jazda w dół przy punkcie 1 - 2 z luką bo nastąpi zawieszenie kursu (przerobiłem to na własnej d.... )

no właśnie....

zeszłego roku władze spółki poprzez swoje działania (celowe bądź niezamierzone) w związku z opóźnionym raportem spowodowały zawieszenie przez GPW notowań
  • Re: Wszedłem w te spółkę, bo myślałem Autor: ~borewicz07 [37.30.50.*]
    Dnia 2020-04-25 o godz. 16:19 ~borewicz07 napisał(a):
    > Dnia 2020-04-25 o godz. 14:32 ghost-man napisał(a):
    > > Dnia 2020-04-25 o godz. 13:05 ~borewicz07 napisał(a):
    > > > raport za kilka dni, mam nadzieje ,że dadzą w terminie
    > >
    > > pod to gra również "inwestorek" i ta nazwa jest adekwatna bo nikt z poważną kasą :) :)
    > > 1. że raport będzie na czas
    > > 2. że raport będzie sprawdzony przez biegłego
    > > 3. że raport będzie pozytywny
    > >
    > > dużo tych "ŻE" .. :) :) ale jeśli wszystkie ŻE sie spełnią to powinno nastąpić spore wybicie i na nim realizacja zysków bo kolejne ŻE na tej spółce są bardzo odległe i zadziała zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty"
    > > jeśli którekolwiek ŻE okaże się NIE .... będzie mocna jazda w dół przy punkcie 1 - 2 z luką bo nastąpi zawieszenie kursu (przerobiłem to na własnej d.... )
    >
    > no właśnie....
    >
    > zeszłego roku władze spółki poprzez swoje działania (celowe bądź niezamierzone) w związku z opóźnionym raportem spowodowały zawieszenie przez GPW notowań

NO I WYKRAKAŁEM !!!!
  • TYLKO DRAGEUS GAMES.SA ! TU PONAD 20 GIER A NA TBULL ?! Autor: ~MARIO [95.40.55.*]
    TAK TAK
[x]
TBULL -10,73% 3,66 2025-11-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.