zniechecili mnie do końca ale nie ze mną te numery , a mogłem łykac rokitę zamiast tej kupy tylko płynność nie ta , co jest że to takie gówno nawet w stosunku do rokity nie drgnie , niech mi ktos mądry wyjaśni jak 5 letniemu dziecku
założenie częściowo wadliwe , kto inny zbierał i kto inny wywalał , ten co zbierał to główny udziałowiec i ściągnie papier z gpw do końca roku on tu rozdaje karty ostatecznie
Dnia 2020-04-18 o godz. 09:33 ~Ggg napisał(a): > I to jest problem tej spolki, machlojki i manipulacje. Gdzie leszcze z knf, spia znowu?
Nie bredź chłopie, tu nie ma żadnych machlojek, firma pracuje na pełnych obrotach i jest dobrze zarządzana Jedyny problem to mała płynność akcji, co umożliwia manipulowanie kursem, ale to nie jest wina Spółki!
Pójdzie komunikat o wynikach to zobaczysz że nie syf :) można bezpiecznie tu się dorobić uważam, jednak za chwilę, ja dokupuję, a na szybko to spółki kierowane przez spekułę, Biomed, MBF, Medcamp, HEMP, tam są pieniądze szybkie i niepewne, bo ktoś pompuje