A mnie zastanawia, dlaczego na Allegro płyn antybakteryjny o pojemności 1 litra jest w sprzedaży, a w sklepie internetowym Miraculum nigdy go nie było.
Ale wy poważnie myślicie, że to będzie rosło? :) Cena/wk = 2, firmy, która od dekady nie ma zysków, tylko straty. A funkcjonuje tylko że względu na kolejne dodrukowane akcje. Bądźmy obiektywni.
to proste, ktoś ma dostęp do hurtowni gdzie kupił sobie i teraz wystawia z przebitką na alledrogo, a że wyprodukowali na razie mało poj 1 litr to nie ma jej w sklepie, pewnie pojawi się potem
Dnia 2020-04-16 o godz. 11:12 ~hmmm napisał(a): > Te ceny są z kosmosu :))) Za 100 ml 20,00 zł ???? Bez umowy znaczącej na miliony, to nie ma szans...Trzeba sobie jasno powiedzieć. > > Tutaj mamy płyn , też 100 za 8,90... > > https://allegro.pl/oferta/plyn-antybakteryjny-dezynfekujacy-izosol-d-100ml-9158957120 > > Kto to od nas kupi za 20 ?????? Nie rozumiem tych ludzi w Miraculum. >
zależy jak kto szuka... https://allegro.pl/listing?string=izosol%20d%20100%20ml&bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict43-uni-1-1-0318 masz ceny od 8,90 jedyna aukcja, poprzez 12,50 do 25 zeta za 100 ml
po drugie; porównujesz typowy płyn dezynfekcyjny składający się z samej chemii z płynem z zawartością kosmetyczną do rąk, to i jest droższy..
Tutaj bez grubej umowy będzie wielkie G. Dzisiaj już maseczki sprzedają nawet w warzywniaku, każdy szyje itd... Płyny też są już wszędzie, ostatnio widziałem w Biedronce żel antybakteryjny 80 ml p chyba 3,50 zł ...Ale nadal, wierze, że pochwalą się umową na 100 mln i wtedy lecimy na 3,00 zł n dłuższy czas,a potem wyżej i wyżej :))) , bez tych dziwnych spekulacyjnych wyskoków.
jeśli Miraculum będzie w stanie zapewnić produkcję i dostępność płynów oczyszczających to może być bardzo , bardzo grubo , należy wykorzystać wypracowane kanały dystrybucyjne i flotę przedstawicieli
gabinety kosmetyczne , urzędy , fryzjerzy , ośrodki zdrowia , gabinety stomatologiczne , fizjoterapeutyczne itp należy wszędzie dotrzeć z ofertą !
te placówki dopiero będą wznawiać działalność i te środki będą potrzebne tonami
grunt to dostępność w ofercie
a takim moim oczkiem w głowie są wznawiające mam nadzieję niedługo działalność siłownie , baseny , kluby fitness i szkoły tańca , tam te płyny będą bardzo , bardzo potrzebne , w torbach klientów - również
a jakby jeszcze wpadł do tego kontrakt z Benefitem na wszystkie ich placówki ( takie swobodne powiązanie pewnych faktów ) nie chcę myśleć gdzie może znaleźć się kurs
Pełna zgoda. Zapotrzebowanie jest duże, kwestią se teraz kontakty...Powinni być wszędzie, czy są ? Cieżko powiedzieć...Paradoksalnie koronawirus może być szansą dla Miry naszej.
Benefit, tak ...Pan Marek Kamola ma tam chyba 10 % akcji i chyba ma też coś do powiedzenia. Gdyby się udało...6 zł od ręki za akcje :)))